ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Υπογράφτηκε η Προγραμματική Σύμβαση για την τουριστική προβολή της Π. Ε. Σερρών

Ενώνουν τις δυνάμεις τους για την τουριστική προβολή της Π.Ε. Σερρών όλοι οι τοπικοί φορείς. Την Πέμπτη 26-1-2017 υπογράφτηκε Προγραμματική Σύμβαση στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Μωυσιάδη με συμβαλλομένους την  Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας-Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, τους δήμους Σερρών, Βισαλτίας, Αμφίπολης, Εμμανουήλ Παπά, Νέας Ζίχνης, του ΕΒΕΣ και της ΑΝ.Ε.ΣΕΡ.
Η Προγραμματική Σύμβαση αφορά στην τουριστική προβολή του ν. Σερρών, κατά τρόπο ενιαίο, συνεχή, ολοκληρωμένο και συντεταγμένο.
Σκοπός της Σύμβασης είναι ο σχεδιασμός και η υλοποίηση ενός ετήσιου προγράμματος προβολής, που να ικανοποιεί τις τοπικές-λόγω ιδιαιτερότητας του τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας- ανάγκες διαφήμισης και προβολής και που θα δρα παράλληλα και συμπληρωματικά, χωρίς αλληλεπικαλύψεις ,με αυτό της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
«Η εν λόγω Προγραμματική Σύμβαση υπογράφεται κατόπιν της διαβούλευσης που είχε προηγηθεί το προηγούμενο διάστημα μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων, προκειμένου να δημιουργηθεί το σαφές πλαίσιο για μια δυναμική προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Π.Ε. Σερρών. Υπάρχουν πάρα πολλά για να αναδείξουμε ως Περιφερειακή Ενότητα Σερρών και μπορούμε να καταστούμε άκρως ελκυστικοί τουριστικά» δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης.
Παράλληλα , ο Γιάννης Μωυσιάδης  επισήμανε πως Η Π.Ε. Σερρών φιλοδοξεί η εν λόγω σύμβαση να αποτελέσει τον προπομπό-πρόδρομο σύστασης ενός Οργανισμού Τουρισμού των Σερρών, ο οποίος θα λειτουργεί με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια και στον οποίο τον κύριο λόγο και ρόλο θα έχει η ιδιωτική πρωτοβουλία που σχετίζεται με τον τουρισμό.
Την ικανοποίησή τους για την υπογραφή της Σύμβασης εξέφρασαν και οι έτεροι συμβαλλόμενοι, τονίζοντας πως είναι μια προσπάθεια που έχει όλες τις προοπτικές να επιφέρει ένα σημαντικό αποτέλεσμα.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version