ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τσαπέκος | Ουρές παρατηρούνται στα φαρμακεία που έχουν “κατεβάσει” την τιμή του rapid test

Σε δηλώσεις στο Radio ENA 90,5 και στο enanews.gr προχώρησε το πρωί της Πέμπτης 11 Νοεμβρίου ο Αντιπρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ελλάδος Αλέξανδρος Τσαπέκος.

Όπως τόνισε μεταξύ άλλων στον Απόστολο Ατζεμιδάκη ο κ. Τσαπέκος οι ουρές που παρατηρούνται το τελευταίο χρονικό διάστημα στα κατά τόπους φαρμακεία της χώρας από συμπολίτες μας γίνονται επειδή οι φαρμακοποιοί έχουν επιλέξει να μειώσουν την τιμή του rapid test.

Μάλιστα εξέφρασε τον προβληματισμό του για το γεγονός ότι τέτοιες ωρές μπορούν να παρατηρηθούν ακόμα και σε ώρες εφημερίας ενός φαρμακείου!

Ο ίδιος κλήθηκε να σχολιάσει και τις σοβαρές καταγγελίες ενός φαρμακοποιού όπου από ότι φαίνεται ανεμβολίαστοι συμπολίτες μας προθυμοποιούνται να δώσουν ακόμα και 1.000 ευρώ για να λάβουν ένα θετικό rapid test και να κυκλοφορούν ελεύθεροι για ένα εξάμηνο (διαβάστε εδώ), ο κ. Τσαπέκος απάντησε σε αυτό κάνοντας λόγο πως είναι ποινικά κολάσιμο και πως θα πρέπει ο φαρμακοποιός εάν και εφόσον έχει στοιχεία να το μεταφέρει αμέσως στην Εισαγγελία.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version