Quantcast
Connect with us

MEDIA

Τηλεοπτικό σποτ ΑΝ.ΕΛ.: Ο Πάνος Καμμένος παίζει με τον μικρό Αλέξη και το τρενάκι του

image_print

Μετά το προεκλογικό βίντεο της ΝΔ στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Αντώνης Σαμαράς και πιτσιρικάδες που παίζουν μπάλα, έρχεται και το “αρχηγικό” σποτ των Ανεξάρτητων Ελλήνων με τον Πάνο Καμμένο και τον μικρό Αλέξη.

Στο σποτάκι ο αρχηγός των ΑΝ.ΕΛ. παίζει με τον μικρό και το τρενάκι του και κυριαρχεί το σύνθημα “και καλός και αναγκαίος”.

Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. δείχνει στον μικρό του φίλο πώς να χειρίζεται την κονσόλα του και του δίνει και μια συμβουλή με “νόημα”:

“Να προσέχεις πάντα την ταχύτητα, έτσι το τρένο δεν βγαίνει ποτέ από τις ράγες”. Το βίντεο κλείνει με τη μητέρα του παιδιού να φωνάζει: “Αλέξη τελείωνε! Ξεκόλλα!”. Η αλήθεια είναι πάντως ότι στον άτυπο πόλεμο που ξεσπάει στα σόσιαλ μίντια μετά τη δημοσιοποίηση κάθε σποτ ο Αλέξης και το τρενάκι του έχουν κερδίσει με άνεση όλα τα υπόλοιπα σποτ των κομμάτων, τόσο για το έξυπνο μήνυμα που στέλνει προφανώς προς τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και για τον τρόπο που επέλεξε να δείξει το χειρισμό που απαιτεί το τιμόνι της χώρας

Αυτό είναι το σποτ του Γκλέτσου. Ο Απόστολος βουτάει στα νερά και βάζει Τελεία στο παρελθόν

Το πρώτο του τηλεοπτικό σποτ έδωσε στη δημοσιότητα ο Απόστολος Γκλέτσος για το κόμμα του, την Τελεία με την οποία κατεβαίνει στις κοινοβουλευτικές εκλογές.

Το βίντεο είναι διάρκειας δύο λεπτών και περιλαμβάνει στιγμιότυπα από τη δράση του ως δήμαρχος Στυλίδας.

Ο Απόστολος Γκλέτσος απευθύνεται στους ψηφοφόρους κοιτάζοντας την κάμερα. Ανάμεσα στα πλάνα που επιλέχθηκαν είναι και μερικά από το 2012 και τον αγιασμό των Θεοφανίων.

“Χτίζω με τα εργαλεία που έχω… Διαχωρίζω το φιλολαϊκό από το λαϊκίστικο… Απαιτώ πολιτικούς δημοκράτες δίπλα στους δημοκρατικούς πολίτες… Θέλω τον Έλληνα, πολίτη του κράτους και όχι υπήκοο”, αναφέρει μεταξύ άλλων.

 

Με Charlie Hebdo και οικονομία τα δύο νέα σποτάκια της ΝΔ

Η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει την προεκλογική της καμπάνια με δύο νέα τηλεοπτικά μηνύματα, τα οποία δόθηκαν στη δημοσιότητα το απόγευμα της Δευτέρας.

Το πρώτο με τον τίτλο “Η Ασφάλεια των Ελλήνων είναι αδιαπραγμάτευτη” και το δεύτερο “Ψηφίζουμε για να Χτίσουμε”, ενώ σε αντίθεση με το πρώτο σποτ υπό τον τίτλο “Εμείς φτιάχνουμε το γήπεδο”, τα δύο τελευταία εμπεριέχουν αρνητικά μηνύματα και ευθεία επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, στο πρώτο τονίζεται ο αφοπλισμός των αστυνομικών, η κατάργηση των φυλακών υψίστης ασφαλείας και η ιθαγένεια χωρίς κανόνες που προτείνει προεκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ, για να καταλήξει ότι η μόνη εγγύηση για την επαύριον της χώρας είναι η ΝΔ. “Λέμε την αλήθεια”.

Στο επίκεντρο του δεύτερου τηλεοπτικού σποτ βρίσκεται η οικονομία και η ανάγκη εξόδου της χώρας από την κρίση, επικρίνοντας τη φράση των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ “θα τους χορέψουμε πεντοζάλη στην Ευρώπη”. “Μα θα εμπιστευτούμε αυτούς;”, αναρωτιέται ο πρωταγωνιστής του βίντεο. “Με τι λεφτά θα τηρήσουν τις υποσχέσεις τους; Με τις καταθέσεις του κόσμου; Εγώ με τόσες θυσίες που έχω κάνει, εγώ αυτό το ρίσκο ούτε το καταλαβαίνω, ούτε το αντέχω”, καταλήγει το βίντεο.

Mε σκουλαρίκια και ράστα ο ΣΥΡΙΖΑ

Από την άλλη πλευρά ο ΣΥΡΙΖΑ ποντάρει πολύ στη νεολαία και την ψήφο τους γιαυτό και οι νέοι με ράστα και σκουλαρίκια πρωταγωνιστούν και στο νέο βίντεο του κόμματος μιλώντας για ελπίδα, δουλειά, προοπτική.

 

Click to comment

Απάντηση

ΕΦ. "ΑΝΑΛΥΤΗΣ"

Εφημερίδα ΑΝΑΛΥΤΗΣ 6-7-2026

image_print
Continue Reading

ΕΦ. "ΑΝΑΛΥΤΗΣ"

Εφημερίδα ΑΝΑΛΥΤΗΣ 29-6-2026

image_print
DNews Widget
Continue Reading

ΕΦ. "ΑΝΑΛΥΤΗΣ"

Εφημερίδα ΑΝΑΛΥΤΗΣ 22-6-2026

image_print
Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
text about elections

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en