ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλεδιάσκεψη Λέσχης Αρχιμαγείρων και της Ακαδημίας Γαστρονομίας

Στις 20/04/2021 πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη στις μεταξύ της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας και της Ακαδημίας Γαστρονομίας με την I.M.C.A Israel Master Chef Academy, κατά την διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν οι όροι του πρωτοκόλλου και της συνεργασίας μεταξύ της Λέσχης και των ακαδημιών.
Συμφωνήθηκε αμφωτέρων η ανάδειξη της γαστρονομίας και του πολιτισμού των δύο χωρών, και τέθηκαν οι βάσεις πρωτοκόλλου συνεργασίας που στηρίζεται στον σεβασμό και στην ανάδειξη της φιλίας των δύο κρατών.
Παρόντες στην τηλεδιάσκεψη ήταν από την Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας και της Ακαδημία Γαστρονομίας ο Αντιπρόεδρος κύριος Γιώργος Λορέντζος, ο Γενικός Γραμματέας κύριος Δημήτρης Γιανχουστίδης και η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Εξωτερικού κυρία Σταυρού Μιχαηλίδου και από την Israel Master Chef Academy I.M.C.A ο Αντιπρόεδρος κύριος Jossie Elbaz.
Μια μεγάλη συνεργασία μεταξύ της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας, της Ακαδημίας Γαστρονομίας και της Israel Master Chef Academy I.M.C.A. ξεκινάει.
Ευχόμαστε να έχουμε μια δημιουργική συνεργασία με στόχο τον σεβασμό, την αλληλεγγύη και την ειρήνη.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version