ΚΑΒΑΛΑ

Σύμφωνοι με την απόφαση για ακύρωση παρελάσεων γιατροί της Καβάλας

Απόλυτα σύμφωνοι με την απόφαση ακύρωσης των μαθητικών και πολιτιστικών παρελάσεων στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης γενικότερα αλλά και στην Π.Ε Καβάλας ειδικότερα φαίνεται πως είναι οι γιατροί της Καβάλας.

Ρωτούμενοι από το enanews.gr σχετικά με το πόσο μεγάλη αναμένεται να ήταν η διασπορά του κορωνοϊου στην κοινότητα λόγω του συνωστισμού στις παρελάσεις Μιχάλης Σωτηρόπουλος, Χρήστος Παπαδόπουλος και Χάρης Τριανταφυλλίδης όμοφωνα συμφώνησαν ότι θα είχαμε σοβαρό πρόβλημα μετά από λίγες ημέρες και τεράστια αύξηση κρουσμάτων.

Χρήστος Παπαδόπουλος (Νομίατρος Καβάλας) : Πρόκειται για μία σωστή απόφαση. Τα κρούσματα δυστυχώς δεν μας επιτρέπουν να κάνουμε παρελάσεις. Θα υπήρχε μεγάλος συνωστισμός στο κέντρο της Καβάλας και δεν θα υπήρχε κανένας έλεγχος, ή τουλάχιστον θα ήταν τρομερά δύσκολο να γίνει έλεγχος για το αν κάποιος φοράει μάσκα ή τηρεί τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Χάρης Τριανταφυλλίδης (Πνευμονολόγος Νοσοκομείου Καβάλας) : Η Κατάσταση ηδη έχει αρχίσει να γίνεται ιδιαίτερα επικίνδυνη με τα κρούσματα. Θα ήταν μία λάθος απόφαση να πραγματοποιηθούν οι παρελάσεις παρά το γεγονός ότι η κοινωνία το έχει ανάγκη. Στο Νοσοκομείο ήδη έχουμε 46 ασθενείς με covid και εάν είχαμε και την παρέλαση δεν ξέρω πραγματικά πόσο μεγάλη θα ήταν η διασπορά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.”

Μιχάλης Σωτηρόπουλος (Παθολόγος Καβάλας) : Ας μην κοροιδευόμαστε οι παρελάσεις δεν πρέπει να γίνουν. Ειναι σαν να ρίχνουμε βενζίνη στην φωτιά καθώς κυκλοφορούν και άλλες ιώσεις εκτός από τον covid-19 και σίγουρα θα έχουμε σοβαρό θέμα το επόμενο χρονικό διάστημα.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version