ΚΑΒΑΛΑ

Σχολιασμοί Προέδρων εργαζομένων των εταιριών CENTROFARO & PFIC μετά την απόφαση του ΣτΕ για την λειτουργία του εργοστασίου λιπασμάτων Ν. Καρβάλης

Του   Κώστα  Χατζηγεωργίου

Σχετικά με την απόφαση του ΣτΕ για την λειτουργία του εργοστασίου, μας μίλησαν  οι κ.κ. Π. Κούνδουρος και Β. Κοργιανόγλου λέγοντας τα εξής:

Πρόεδρος εργαζομένων εταιρίας CENTROFARO κ. Πολυμένη Κούνδουρου

Είναι μια δίκαιη απόφαση και κατά την δική μου άποψη, αφού αποδεικνύει ότι, η κοινή λογική είναι πάνω από κάθε σκοπιμότητας  και συμφέροντος . Το εργοστάσιο με την συμβολή φυσικά και όλων των εργαζομένων, συνεχίζει την αδιάκοπη λειτουργία του και βέβαια η διοίκηση, επιλύει όπου χρειάζεται τα διάφορα ζητήματα που έτσι κι αλλιώς είχε υπ όψη της. Γι αυτό, εκτός των άλλων, θα σας αναφέρω και το θέμα της λειτουργίας του λιμανιού, που όπως έπεσε στην αντίληψη μου, κάποιοι διαστρέβλωσαν και πάλι  τα πράγματα και έδωσαν την δική τους εκδοχή,  ενώ δεν είναι έτσι . Να σας ενημερώσω λοιπόν με την ευκαιρία ότι, το λιμάνι του εργοστασίου, λειτουργεί νόμιμα και χωρίς κανένα πρόβλημα, μετά την προσωρινή άδεια που έλαβε εγκαίρως. Και λέω προσωρινή, γιατί αυτή δόθηκε από την αρμόδια υπηρεσία, ώστε να υπάρξει ο απαιτούμενος χρόνος για να εκδοθεί η κανονική.  Λυπάμαι που κάποιοι δεν λένε να καταλάβουν ότι, το εργοστάσιο είναι βασικός οικονομικός πνεύμονας της Καβάλας και της ευρύτερης περιοχής και στην προσπάθεια τους να ικανοποιηθούν τα προσωπικά τους ζητήματα, δεν διστάζουν να δημιουργούν κάθε λογής πρόβλημα, παραποιώντας την αλήθεια ή ακόμη και την πραγματικότητα.

 

 

 

 

 

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version