Quantcast
Connect with us

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο 1-1 ο Ολυμπιακός στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ

Στο 1-1 ο Ολυμπιακός στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ με το γκολ του Χουάν Περέα στο 70ό λεπτό που του χάρισε τον βαθμό απέναντι στον Ολυμπιακό, στο γήπεδο των «Ζωσιμάδων» στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των play off.

Στο απόγευμα, που ο Πέδρο Μαρτίνς έγραψε Ιστορία, καθώς «έσπασε» το ρεκόρ του Ντούσαν Μπάγεβιτς και με 209 αγώνες, έγινε ο προπονητής με τα περισσότερα ματς στον πάγκο του Ολυμπιακού, οι «ερυθρόλευκοι» ζορίστηκαν αρκετά απέναντι στην ομάδα των Ιωαννίνων και μολονότι πήραν προβάδισμα στο φινάλε του ημιχρόνου με το εξαιρετικό γκολ του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο να ισοφαρίσουν με τον Κολομβιανό επιθετικό και πήραν τον πρώτο τους βαθμό στους αγώνες κατάταξης.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πιο δυνατά και στο 11’ ο Γκάρι Ροντρίγκες συνεργάστηκε ωραία με τον Καρβάλιο, έβγαλε τη σέντρα στο ύψος της μικρής περιοχής, όμως ο Ελ Αραμπί δεν μπόρεσε να την ακουμπήσει για… εκατοστά και να τη στείλει στα δίκτυα.

Ένα λεπτό αργότερα (12’) ο Λαλά επιχείρησε δυνατό σουτ από μακριά θέλοντας να εκμεταλλευτεί και τον άνεμο, ο Λοντίγκιν να βρήκε την μπάλα με υπερένταση κι αυτή στη συνέχεια χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε κόρνερ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε τη δική του πολύ καλή στιγμή στο 22’, όταν από κλέψιμο της μπάλας ψηλά, ο Περέα μπήκε στην περιοχή, έκανε την προσποίηση στον Παπασταθόπουλο, όμως «άνοιξε» λίγο παραπάνω το κοντρόλ του κι έδωσε την ευκαιρία στον Βατσλίκ να αποκρούσει. Στη συνέχεια ο Γκαρντάβσκι που ακολουθούσε τη φάση, έκανε νέο πλασέ, για να αποκρούσει ξανά ο διεθνής Τσέχος γκολκίπερ του Ολυμπιακού.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων οι Πειραιώτες άνοιξαν το σκορ. Ο Λαλά εκτέλεσε πλάγιο άουτ στέλνοντας τη μπάλα μέσα στη μεγάλη περιοχή του ΠΑΣ, ο Ελ Αραμπί γύρισε το σώμα του και με αστραπιαία κίνηση νίκησε τον Λοντίγκιν με δυνατό αριστερό σουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Γιαννιώτες προσπάθησαν να ισορροπήσουν το παιχνίδι και να χτυπήσουν τον Ολυμπιακό στην κόντρα, την ώρα που η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έμοιαζε να έχει «κατεβάσει» ταχύτητα, παρά το γεγονός ότι είχε κατοχή μπάλας στο 60%.

Η πίεση του ΠΑΣ έφερε αποτέλεσμα στο 70ό λεπτό. Μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά και σύγχυση μέσα στη μεγάλη περιοχή του Ολυμπιακού, ο Περέα έκανε το σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής και νίκησε τον Βατσλίκ, ισοφαρίζοντας σε 1-1 με το 7ο εφετινό του τέρμα.

Στο 77’ ο Ολυμπιακός έχασε τρομερή, διπλή ευκαιρία με τους Καμαρά και Ροντρίγκες, οι οποίοι δεν μπόρεσαν από πολύ κοντά να νικήσουν τους Καραχάλιο και Λοντίγκιν, που κράτησαν το 1-1 για την ομάδα των Ιωαννίνων.

Η τελευταία φάση του αγώνα ανήκε στον ΠΑΣ, στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων με το σουτ του Μπρένερ (που μόλις είχε περάσει στο γήπεδο) το οποίο έφυγε λίγο άουτ.

ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός 1-1 (Novasports Prime)

Γκολ: 45’+1 Ελ Αραμπί (Ολυμπιακός), 70′ Περέα (ΠΑΣ Γιάννινα)

Κίτρινες κάρτες: Κάργας, Στάνκο – Λαλά

ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Ποζνάσκι, Καραχάλιος, Στάνκο, Σνάιντερ (90’+3 Μπρένερ), Γκαρντάβσκι (88′ Λιάσος), Ντομίνγκεθ (90′ Παντελάκης), Περέα.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά (82′ Λαλά), Παπασταθόπουλος, Σισέ (30′ Μανωλάς), Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, M. Καμαρά (46′ Μπουχαλάκης), Α. Καμαρά, Ροντρίγκες (82′ Τικίνιο), Καρβάλιο (64′ Βαλμπουενά), Ελ Αραμπί.

Click to comment

Απάντηση

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με στόχο το 7ο χρυσό ο Πετρούνιας στον τελικό του Ευρωπαϊκού

Ο Λευτέρης Πετρούνιας απόψε το βράδυ έχει την ευκαιρία να γράψει ιστορία στο Ρίμινι, κατακτώντας το 7ο χρυσό του μετάλλιο στους κρίκους σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης, σήμερα (20:35, ΕΡΤ 3) κυνηγά να κάνει ότι κανένας στα 69 χρόνια ιστορία του θεσμού.

Τα μετάλλια του Πετρούνια στα ευρωπαϊκά

  • 2011 Βερολίνο Χάλκινο
  • 2015 Μονπελιέ Χρυσό
  • 2016 Βέρνη Χρυσό
  • 2017 Κλουζ-Ναπόκα Χρυσό
  • 2018 Γλασκώβη Χρυσό
  • 2021 Βασιλεία Χρυσό
  • 2022 Μόναχο Χρυσό
  • 2023 Αττάλεια Χάλκινο

Πηγή: newsbeast.gr

Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Α.Σ Τάεκβοντο Καβάλας: Δεύτερη Θέση για την Λαζάρου Σοφία στο 15th Hereya Open Sofia

Δεύτερη Θέση για την Λαζάρου Σοφία στο 15th Hereya Open Sofia
Η εξαιρετική αθλήτρια Λαζάρου Σοφία κατέκτησε τη δεύτερη θέση στους  Διεθνείς αγώνες Τάεκβοντο 15th Hereya Open, που διεξήχθη στις 21 και 22 Απριλίου 2024 στην πόλη της Σόφιας.
 Η Σοφία, αντιπροσωπεύοντας την επίλεκτη ομάδα της Ένωσης Τάεκβοντο Βορείου Ελλάδος, κατάφερε να ξεχωρίσει μεταξύ 1100 αθλητών από 12 χώρες των Βαλκανίων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Σοφία δεν μπόρεσε να αγωνιστεί στον τελικό λόγω ενός τραυματισμού που την ταλαιπώρησε καθ’ όλη τη διάρκεια τών αγώνων ωστόσο η αξιοθαύμαστη πορεία της μέχρι τον τελικό μετά από δύο αγώνες αποτελεί  ξεκάθαρη απόδειξη του αθλητικού της πνεύματος και αφοσίωσης στο άθλημα.
Ο προπονητής Χάρης Παλτόγλου, εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίηση του για την επίδοση της Σοφίας και της ομάδας τονίζοντας την αγωνιστικότητα και το μαχητικό πνεύμα που επέδειξαν παρά τις δυσκολίες.

Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Προπονητής κλιμάκιου Ταεκβοντό Β. Ελλάδος ο Χάρης Παλτόγλου στο Διεθνές Πρωτάθλημα στην Σόφια

Το διεθνές τουρνουά 15th Hereya Open Sofia, που θα διεξαχθεί στις 21 και 22 Απριλίου 2024 στο Asics Arena της Σόφιας, θα φιλοξενήσει 1100 αθλητές από 12 χώρες. Οι επίλεκτοι αθλητές έχουν επιδείξει  αφοσίωση και εξαιρετικές επιδόσεις στους αγώνες και έχουν καταταγεί στην πρώτη θέση από τα τρία προκριματικά πρωταθλήματα.

Η συμμετοχή των 100 επίλεκτων αθλητών από την Ένωση Τάεκβοντο Βορείου Ελλάδος, υπό τον προπονητή Χάρη Παλτογλου, ενισχύει την Ελληνική αποστολή στο διεθνές τουρνουά 15th Hereya Open Sofia. Μία τιμητική θέση που τιμάει την πόλη μας, την Καβάλα, παρέχοντας σημαντική αναγνώριση στον τομέα του Τάεκβοντο.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en