ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΤΟΥΣ ΑΜΜΟΛΟΦΟΥΣ | Με 77.000 ευρώ δημοπρατήθηκε το 7ο και τελευταίο μπιτς μπαρ

Στις 77.000 ευρώ σταμάτησε η προσφορά στη διαδικασία δημοπράτησης του 7ου και τελευταίου μπιτς μπαρ στους Αμμολόφους, που διενεργήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (26/4) στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Παγγαίου, στην Ελευθερούπολη. Τιμή, που είναι κατά 44.000 ευρώ υψηλότερη από εκείνη, που διατέθηκαν τα άλλα έξι, τα οποία κατέληξαν σε υπεκμισθωτές την περασμένη εβδομάδα.

Την τελευταία θέση μπιτς μπαρ διεκδίκησαν ένας Καβαλιώτης επιχειρηματίας και ένα σχήμα επιχειρηματιών με καταγωγή από τη Δράμα και την Καβάλα, αλλά τελικά κατέληξε στον πρώτο, ο οποίος μάλιστα το ενοικίαζε και το περυσινό καλοκαίρι.

Υπενθυμίζεται ότι μετά τη συμφωνία του Δήμου Παγγαίου με την Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου, οι υπεκμισθωτές των επτά μπιτς μπαρ θα υπογράψουν διετείς συμβάσεις με τον δήμο Παγγαίου, με το ίδιο ακριβώς τίμημα ανά έτος (23.000€ τα έξι μπαρ, που νοικιάστηκαν πέρυσι και με 77.000€ το έβδομο), ενώ υπάρχει δικαίωμα ανανέωσης για ένα ακόμη έτος κι αφού πρωτύτερα υπάρξει συμφωνία του δήμου με την ΕΤΑΔ.

 

Δ.Μ.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version