Quantcast
Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προς έγκριση η δημοπράτηση του 8ου αναψυκτηρίου στους Αμμoλόφους (video)

Σε νέα  διαδικασία δημοπράτησης του 8ου και τελευταίου μπιτς μπαρ στους Αμμολόφους, θα προχωρήσει το  δημοτικού συμβουλίου Παγγαίου, στην Ελευθερούπολη καθώς εκδόθηκε και το ΦΕΚ και ο δήμος περιμένει από μέρα σε μέρα το σχέδιο σύμβασης ώστε να προχωρήσουν στη διαδικασία, η χοροθέτηση του 8ου Μπιτς Μπαρ είναι στην περιοχή των παιδικών κατασκηνώσεων.Υπενθυμίζεται ότι μετά τη συμφωνία του Δήμου Παγγαίου με την Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου, οι υπεκμισθωτές των επτά μπιτς μπαρ  προχωρούν στην υπογραφή διετείς συμβάσεις με τον δήμο Παγγαίου, ενώ υπάρχει δικαίωμα ανανέωσης για ένα ακόμη έτος κι αφού πρωτύτερα υπάρξει Ι  του δήμου με την ΕΤΑΔ. Παράλληλα συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς οι εργασίες στα μπιτς μπαρ μιας και οι πρώτοι τουρίστες κάναν τη εμφάνιση τους στην περιοχή, ενώ το Σαββατοκύριακο αναμένεται πλήθος επισκεπτών στους Αμμολόφους.

Click to comment

Απάντηση

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λάρισα: Ανήλικοι λεηλατούσαν βαγόνια του ΟΣΕ

«Γης Μαδιάμ» τα έκαναν δύο ανήλικοι που εισέβαλαν σε βαγόνια τρένου ήταν σταθμευμένα στις γραμμές του δικτύου του Ο.Σ.Ε. στη Λάρισα και ξήλωσαν εννέα αλουμινένια πλαίσια από τα παράθυρα, με σκοπό να να τα πουλήσουν για παλιοσίδερα, αργά το βράδυ της Πέμπτης.

Οι ανήλικοι «κυνηγοί» μετάλλων εντοπίστηκαν μετά από αναζητήσεις των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε ένα σημείο της πόλης, έχοντας τα κλοπιμαία στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που επέβαιναν, συνελήφθησαν και διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης. Τα κλεμμένα πλαίσια αποδόθηκαν σε εκπρόσωπο του Ο.Σ.Ε., ενώ στην κατοχή των δραστών κατασχέθηκαν ένα ζευγάρι γάντια, ένα κατσαβίδι και τρία κλειδιά.

Οι δυο ανήλικοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας κατηγορούμενοι για κλοπή και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, μαζί με τις μητέρες τους στις οποίες ασκήθηκε δίωξη για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Έκλεψε κηπευτικά από χωράφι
Έκπληκτος έμεινε ένας 49χρονος όταν πήγε στο χωράφι του στην Κω και διαπίστωσε ότι είχαν κάνει φτερά δέκα δισκία με σπορόφυτα κηπευτικά αξίας 700 ευρώ. Μετά από έρευνες, οι αστυνομικοί εξιχνίασαν την κλοπή που είχε γίνει την περασμένη Κυριακή και εντόπισαν τον δράστη, έναν 41χρονο αλβανικής καταγωγής, ο οποίος παραδέχθηκε ότι έκλεψε τα φυτά και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, αλλά δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΕΕ: Στην Κεφαλλονιά ο επιμελητηριακός κόσμος για τη Γενική Συνέλευση

Στην Κεφαλλονιά βρίσκεται η Διοικούσα Επιτροπή της ΚΕΕΕ καθώς και εκπρόσωποι από Επιμελητήρια όλης της χώρας, πολιτικοί, επιχειρηματίες, εκπρόσωποι φορέων και κοινωνικών εταίρων, για να συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση της ΚΕΕΕ. Οι ευκαιρίες ανάπτυξης της οικονομίας των Ιονίων νήσων αλλά και τα ζητήματα τα οποία αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις του νησιού, αλλά και εν γένει οι επιχειρήσεις της χώρας, θα τεθούν σε διάλογο, με τη συμμετοχή πολιτικών προσώπων, όπωςο υπουργός Ανάπτυξης, Κωνσταντίνος Σκρέκας, η υφυπουργός Τουρισμού, Έλενα Ράπτη, ο τέως υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος. Ακόμα, από την αντιπολίτευση αναμένεται να βρεθούν στο νησί, η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, καθώς και ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Παύλος Γερουλάνος. Εκπρόσωποι όλων των πολιτικών παρατάξεων έχουν προσκληθεί, ως είθισται, και αναμένεται η συμμετοχή πολλών από αυτούς.

Οι εργασίες θα έχουν διάρκεια δύο ημέρες – την 17η Μαΐου, ώρες 18.00-21.00,  και την 18η Μαΐου, ώρες 10.00-14.30, και θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα Κέφαλος του Δημοτικού Θεάτρου Αργοστολίου. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν με την εισαγωγική τοποθέτηση του προέδρου του Επιμελητηρίου Κεφαλλονιάς και Ιθάκης, Σταύρου Σπαθή, ενώ θα ακολουθήσει η ομιλία του πρόεδρου ΚΕΕΕ, Ιώαννη Μασούτη, με τίτλο: «Η επιχειρηματικότητα σε τοπικό και εθνικό επίπεδο και η συνεισφορά των επιχειρήσεων στην ελληνική οικονομία – οι επιχειρήσεις του Ιουνίου και η διασύνδεσή τους  με τις αγορές της Ευρώπης». Επίσημο δείπνο θα παρατεθεί το βράδυ της Παρασκευής καθώς και το βράδυ του Σαββάτου.

 

Πηγή: voutospress.gr

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εθελοντική αιμοδοσία της Ένωσης Αξιωματικών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκηςς

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εθελοντική αιμοδοσία για τις ανάγκες της Τράπεζας Αίματος της Ελληνικής Αστυνομίας, που διοργάνωσε η Ένωση Αξιωματικών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης σε έξι πόλεις της Περιφέρειάς μας, από τη Δευτέρα 13 έως και την Παρασκευή 17 Μαΐου 2024, στα Τμήματα Αιμοδοσίας των Γενικών Νοσοκομείων Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Κομοτηνής. Διδυμοτείχου και του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.
Η ανταπόκριση στο κάλεσμα για αίμα, τόσο των μελών μας, όσο και όλων των αστυνομικών της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ήταν πέραν της αναμενόμενης και για το λόγο αυτό αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους συναδέλφους για την πράξη προσφοράς τους, καθώς και το ιατρικό – νοσηλευτικό προσωπικό των Τμημάτων Αιμοδοσίας, για την αγαστή και διαχρονική συνεργασία τους με τους υπηρεσιακούς και συνδικαλιστικούς φορείς του Σώματος.
 

ΔΙΝΕΙΣ ΑΙΜΑ…ΔΙΝΕΙΣ ΖΩΗ

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
tractor in the background of the text
white night text
food track
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en