ΕΒΡΟΣ

Στον Έβρο ο «κόκκινος στρατηγός» του ΣΥΡΙΖΑ

Επίσκεψη – περιοδεία στον Έβρο θα πραγματοποιήσει ο Νίκος Τόσκας, υποστράτηγος ε.α., υποψήφιος Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα πραγματοποιήσει επισκέψεις σε όλο το νομό Έβρου και θα παρουσιάσει τις θέσεις του κόμματος, ιδιαίτερα για την άμυνα και τα σώματα ασφαλείας…

Το απόγευμα μετά τις 7:30 μ.μ. ο ΣΥΡΙΖΑ απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα στους φίλους του να βρεθούν στην ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση μπροστά στο εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ στην Αλεξανδρούπολη (πεζόδρομος Μιαούλη).

Το πρόγραμμα επίσκεψης του Νίκου Τόσκα:

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

  • 8:15 Άφιξη στην Αλεξανδρούπολη.
  • 10:30 Επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης – Συνάντηση με τον Αστυνομικό διευθυντή και το ΔΣ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων.
  • 11:30 Επίσκεψη στο Τελωνείο των Κήπων.
  • 12:15 Σουφλί, επίσκεψη στο αστυνομικό – συνοριακό τμήμα.
  • 12:00 Επίσκεψη στην Ορεστιάδα.
  • 19:30 Ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση μπροστά στο εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ στην Αλεξανδρούπολη (πεζόδρομος Μιαούλη).

ΝΙΚΟΣ ΤΟΣΚΑΣ

Γεννημένος στην Αθήνα το 1952, συμμετείχε σε αντιστασιακή οργάνωση κατά τη διάρκεια της δικτατορίας και πριν την είσοδό του στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων το 1971. Αποστρατεύθηκε τον Μάρτιο του 2005, με τον βαθμό του υποστράτηγου, σε μια προκλητική περίπτωση αποστρατείας. Από το 2006 συνεργάσθηκε με τον τομέα Άμυνας του ΠΑΣΟΚ, ενώ παραιτήθηκε μία εβδομάδα μετά την υπουργοποίηση του Πάνου Μπεγλίτη στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας λόγω διαφωνιών. Από το 2011 είναι μέλος και συντονιστής του Δ.Σ. της Κίνησης Ιδεών και Δράσης ΠΡΑΤΤΩ.

Πηγή:alexpolisonline

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version