ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκ στον Πολιτικό κόσμο για την επίθεση στον Γ. Μπουτάρη – Συνεχίζονται οι συλλήψεις (video)

Ακόμη ένα βίντεο από την άγρια επίθεση που δέχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Η αστυνομία έχει μέχρι στιγμής συλλάβει τέσσερα άτομα, ενώ έχει ταυτοποιήσει κι άλλα έξι άτομα, τα οποία φέρονται να εμπλέκονται στα επεισόδια.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube, απεικονίζονται τα άτομα που εμπλέκονται στο επεισόδιο σε βάρος του δημάρχου Θεσσαλονίκης.

Υπάρχουν πλάνα πριν και κατά τη διάρκεια της έντασης, ενώ φαίνονται ξεκάθαρα τα πρόσωπα που συμμετείχαν στην επίθεση κατά του Γιάννη Μπουτάρη.Την ίδια ώρα, σε νέα ανάρτησή του στο twitter ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης τονίζει πως δεν θα φοβηθεί, κανέναν.

Συγκεκριμένα γράφει: «Όσο είμαι δήμαρχος δε θα επιτρέψω η Θεσσαλονίκη να γυρίσει πίσω στην εποχή του σκοταδιού και των σκανδάλων. Όσο είμαι δήμαρχος θα προσπαθώ όλοι μαζί να την κάνουμε πραγματική μητρόπολη των Βαλκανίων. Δε θα κάνουμε πίσω. Δε θα φοβηθούμε. Κανέναν!»

Σε ό,τι αφορά τον προπηλακισμό του δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Μπουτάρη, η δήμαρχος κ. Τσανάκα πρότεινε την έγκριση καταδικαστικού Ψηφίσματος καθώς, όπως τόνισε, το δημοτικό συμβούλιο πρέπει να καταδικάσει απερίφραστα τη συγκεκριμένη επίθεση δεδομένου ότι τέτοιες ενέργειες είναι καταδικαστέες απ’ όποια πλευρά κι αν προέρχονται. Το Ψήφισμα έγινε δεκτό σχεδόν ομόφωνα αφού δεν εγκρίθηκε από την παράταξη του κ. Χρήστου Ποτόλια.

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version