ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Σενάρια και ονόματα για τα ψηφοδέλτια των κομμάτων του Ν. Καβάλας

Με την αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές να μην είναι πολύ μακριά από το να ξεκινήσει, αρχίζει σιγά σιγά και ξεκαθαρίζει το πολιτικό τοπίο σχετικά με τα ονόματα που ακούγονται αλλά και έχουν “κλειδώσει” για τα ψηφοδέλτια  των κομμάτων στο Νομό Καβάλας.

Νέα Δημοκρατία

Σίγουροι οι Νίκος Παναγιωτόπουλος, Γιάννης Πασχαλίδης, Μακάριος Λαζαρίδης, σχεδόν σίγουρη η υποψηφιότητα του Μάρκου Δέμπα ενώ από γυναίκες σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου.

ΣΥΡΙΖΑ

Σίγουρες οι υποψηφιότητες των Τάνια Ελευθεριάδου και Δημήτρη Εμμανουηλίδη. Με ερωτηματικό οι Δημήτρης Λυμπεράκης, Αναστάσιος Καρασαββόγλου, Αθηνά Παναγιωτίδου, Κώστας Μορφίδης.

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Σίγουρες οι υποψηφιότητες των Δημήτρη Παπουτσή, Λεωνίδα Παππά, Σάββα Εμινίδη, Γιάννη Πλαφαδέλη. Με ερωτηματικό ο Τάσος Τσαλδαρίδης. Δεν βρίσκονται σύμφωνα με πληροφορίες εντός ψηφοδελτίου Κωστής Σιμιτσής και Χριστόδουλος Μιχαλάκης. Δεν είναι σίγουρο ακόμα ποιες θα είναι οι γυναίκες.

ΚΚΕ

Κλειστά τα “χαρτιά” του ΚΚΕ στην Καβάλα. Ακούγεται ιδιαίτερα το όνομα του Γιάννη Γιαγκίδη αλλά και του Δημήτρη Παπατολίδη.

Ελληνική Λύση

Σίγουρη θεωρείται η υποψηφιότητα του Δημήτρη Πιπεργιά.

ΜeRA25

Σίγουρες οι υποψηφιότητες του Μιχαήλ Μακαρίου και Κωνσταντίνου Νάνου

Πατριωτική Ένωση-Πρόδρομος Εμφιετζόγλου

Στο ψηφοδέλτιο βρίσκονται οι Τάσος Χατζηιωάννου, Σταυρούλα Παναγιωτοπούλου και Αθανάσιος Τσαβδάρης.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version