Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Καβάλα ποιά ονόματα κλείδωσαν ποιά παίζουν (video)

Δημοσιεύτηκε

στις

Με λιγότερο από έναν μήνα να μας χωρίζει από τις Εθνικές Εκλογές (μέχρι στιγμής, η πλέον πιθανότερη ημερομηνία διεξαγωγής τους είναι η Κυριακή 7 Ιουλίου 2019) οι διεργασίες για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων, όπως είναι φυσικό, κορυφώνονται με τη Νέα Δημοκρατία να μην αποτελεί εξαίρεση.

Το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ανακοίνωσε στις αρχές της χρονιάς [διαβάστε σχετικά εδώ] μια σειρά από «καινούρια» πρόσωπα που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτιά της ανά την Ελλάδα μαζί με όλους τους εν ενεργεία βουλευτές οι οποίοι θα είναι εκ νέου υποψήφιοι.

Στη λίστα αυτή συμπεριλαμβάνονταν και ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη Μακάριος Λαζαρίδης ο οποίος, μαζί με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο, αποτελούν και τις μοναδικές -μέχρι στιγμής, τουλάχιστον- «επίσημες» συμμετοχές στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ για την Εκλογική Περιφέρεια της Καβάλας.

Σίγουρες» θα πρέπει να θεωρούνται και οι δύο γυναικείες συμμετοχές, αυτές της Βάσως Παπουτσή-Μήττα και της Μαρία Χατζηκωνσταντίνου, ενώ σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, «κλειδωμένη» θεωρείται και η υποψηφιότητα του Γιώργου Φιλόσογλου. Άλλωστε, ο Αντιδήμαρχος Καβάλας δεν έθεσε υποψηφιότητα στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, κάτι το οποίο ενισχύει τη βεβαιότητα ότι θα διεκδικήσει μια θέση στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Με τα παραπάνω δεδομένα, «ανοιχτή» στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ Καβάλας παραμένει μόνον μία θέση για έναν άνδρα. Αυτήν τη θέση διεκδικούν με σειρά προτεραιότητας:

  • ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας Μάρκος Δέμπας,
  • ο δημοσιογράφος Γιάννης Χατζηεμμανουήλ,
  • ο πρώην υπουργός Γιώργος Καλαντζής,
  • ο πρώην Δήμαρχος Φιλίππων Λάζαρος Τσαταλμπασίδης και
  • ο πρώην βουλευτής ΝΔ Γιάννης Πασχαλίδης

Όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στην Πειραιώς, υποστηρίζουν πως οι τελικές, επίσημες ανακοινώσεις δεν θα γίνουν άμεσα. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να γίνουν και την τελευταία στιγμή, δηλαδή λίγο πριν «εκπνεύσει» η διορία κατάθεσης των ονομάτων στο Πρωτοδικείο!

Σε κάθε περίπτωση, την τελική απόφαση θα τη λάβει ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος, όπως έχει δηλωθεί επανειλημμένα από τη στιγμή που ανέλαβε την προεδρεία του κόμματος, θέλει η σύνθεση των ψηφοδελτίων στις Εθνικές Εκλογές να σηματοδοτήσουν την ανανέωση, τόσο σε επίπεδο προσώπωνόσο και σε επίπεδο ιδεώνθέσεων και προτάσεων.

 

ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απάντηση

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Αντιδράσεις για κτίριο στην οδό Μεσολογγίου στην Καβάλα

Δημοσιεύτηκε

στις

Έντονες είναι οι αντιδράσεις από κατοίκους της οδού Μεσολογγίου στην Καβάλα για κτίριο το οποίο δημιουργεί πρόβλημα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Για το θέμα την δική της τοποθέτηση έκανε μέσω της εκπομπής ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ με τον Άγγελο Τζέλιο η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου Καβάλας Ευαγγελία Δρακονάκη.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΚΑΒΑΛΑ

Καβάλα | Διαμαρτυρία επιβάτη φέρι μποτ για τα pos που δεν λειτουργούσαν

Δημοσιεύτηκε

στις

Λάβαμε την ακόλουθη διαμαρτυρία επιβάτη που την Πέμπτη ταξίδεψε από Λιμένα στην Κεραμωτή.

Τα στοιχεία του είναι στη διάθεση κάθε αρμόδιου.

Η διαμαρτυρία αναφέρει:  «Χτες το βράδυ στο εκδοτήριο του Λιμένα για Κεραμωτή και συγκεκριμένα το δρομολόγιο Άγιος Ραφαήλ (Κοινοπραξια Ε/Γ-Ο/Γ Πλοιων 9:15 στις 15.8.2019) θέλαμε 2 άτομα να πληρώσουμε με pos.

Η υπάλληλος προσπάθησε άλλα είπε ότι το ένα pos δεν δουλεύει και το άλλο δεν πιάνει. Μας είπε επίσης να κάνουμε τα παράπονά μας στη Vodafone. Μας ειρωνεύτηκε διότι απ’ ότι γνωρίζω οι τράπεζες δίνουν το pos..

Ο καιρός μέχρι εκείνη την ώρα δεν είχε κανένα πρόβλημα για να μην πιάνει σήμα. Η υπάλληλος μας είπε ότι αν δεν έχουμε λεφτά δεν θα μπούμε στο καράβι.

Έτσι αναγκαστήκαμε και πληρώσαμε μετρητοίς. Μας είπε επίσης ότι ακόμη κι αν δεν είχαμε μετρητά, να πάμε στην τράπεζα να βγάλουμε! Αναγκάστηκα και το πλήρωσα με χρήματα.Είχα χρήματα απλά για πιο λόγω να μην πληρώνουμε με κάρτες;

Μας άκουσε και ένας κύριος και μας είπε ότι έχουμε δίκιο αλλά «… δεν τους ελέγχει κανείς». Κι αυτός ταξίδευε με το ίδιο καράβι.

Συμπέρασμα μου είναι ότι επειδή δεν τους ελέγχει κανείς, κάνουν ότι θέλουν. Που είναι οι αρμόδιοι να ελέγξουν;».

proininews

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποκλειστικά στο ENA Channel o Δήμαρχος Λήμνου Δημήτρης Μαρινάκης μετά την ορκωμοσία του (video)

Δημοσιεύτηκε

στις

O Δήμαρχος Λήμνου, κύριος Δημήτρης Μαρινάκης αποκλειστικά στο ENA Channel και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με την Μαρία Παπάζογλου μεταφέρει όλο το κλίμα από την σημερινή ορκωμοσία.Ταυτόχρονα τονίζει πόσο σημαντικές ήταν οι αλλαγές απο την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με τον Κλεισθένη και πόσο σημαντικές ήταν για την άσκηση εξουσίας από την διοίκηση αλλά και από τον Δήμαρχο.Επίσης τονίζει την ανάγκη για βασικές αλλαγές που πρέπει να υπάρξουν για την νησιωτική Ελλάδα αλλά και η στήριξη της κυβέρνησης στα ελληνικά νησιά με μείωση της φορολογίας αλλά και κινήτρων για επενδύσεις στα νησιά της χώρας. Η επόμενη μέρα για την Λήμνο έχει πολλά θέματα που πρέπει να συνεχίσουν για την βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων του νησιού.Μεταξύ άλλων αναφέρεται και στο θετικό πρόσημο στον τομέα του τουρισμού για το όμορφο νησί της Περιφέρειας του Βορείου Αιγαίου.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκλονιστικό βίντεο από την φωτιά στην Σαμοθράκη (video)

Δημοσιεύτηκε

στις

Η πυρκαγιά στη Σαμοθράκη είχε ξεσπάσει το βράδυ της Δευτέρας σε ξηρά χόρτα αγροτικής έκτασης στην περιοχή Καμαριώτισσα, σημαίνοντας συναγερμό στην Πυροσβεστική.

Στο σημείο επιχειρούν οι πυροσβεστικές δυνάμεις του νησιού, και συγκεκριμένα πέντε οχήματα μαζί με δέκα πυροσβέστες και υδροφόρα ΟΤΑ.

Η πυρκαγιά δεν απείλησε κατοικίες, ωστόσο ανησυχία προκάλεσε το γεγονός ότι στην περιοχή πνέουν θυελλώδεις άνεμοι που βοηθούν την ταχεία εξάπλωση της πυρκαγιάς.

Οι αρμόδιοι φορείς του νησιού ζήτησαν ενισχύσεις και από την Αλεξανδρούπολη, ωστόσο από το Λιμενικό Σώμα τους ενημέρωσαν ότι λόγω των θυελλωδών ανέμων δεν είναι δυνατή η μεταφορά τους.Το έργο της κατάσβεσης δυσχεραίνει και το γεγονός πως το νησί έχει μείνει χωρίς ακτοπλοϊκή σύνδεση, με πηγές της Πυροσβεστικής να επισημαίνουν πως είναι αδύνατον να σπεύσουν στο νησί δυνάμεις από άλλες περιοχές.

Εκκληση από τον δήμαρχο

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο δήμαρχος του ακριτικού νησιού, Θανάσης Βίτσας, σημείωνε ότι «σε κάθε έκτακτη περίπτωση καλούμαστε ν’ αντιμετωπίσουμε μόνοι μας το όποιο πρόβλημα προκύψει, μέχρι να έρθει βοήθεια. Το θέμα είναι ότι τώρα, λόγω της διακοπής της ακτοπλοϊκής σύνδεσης, δεν υπάρχει η δυνατότητα αποστολής βοήθειας».

Την ίδια ώρα, απηύθυνε έκκληση σε ιδιώτες να συνδράμουν με μηχανήματα και τρακτέρ στο έργο της κατάσβεσης. «Παρακαλούμε ιδιώτες με μηχανήματα και τρακτέρ να συνδράμουν άμεσα την Πυροσβεστική και το Δήμο για το σβήσιμο των πυρκαγιών» ανέφερε σε ανάρτησή του στο Facebook.

 

 

 

 

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ
teliko filiagkos-plio
HOLIDAY-Car-Rental-banner
aigaion
Island-thassos-banner
professional camera ad
filippidis marmara banner
post_head_image
300x250_ANOIKSI

300x250_ANOIKSI

karta 1
geotech_banner
old_town_inn
ergasia_syn
epikairotita

Social

Facebook
INSTAGRAM
Twitter
YOUTUBEΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠIΣHΣ