SEX

Σέρρες | Απλή επίπληξη είχε επιβληθεί στον καθηγητή που φέρεται να χρηματιζόταν

«Φωνή βοώντος εν τη ερήμω» μπορούν να χαρακτηριστούν οι καταγγελίες των φοιτητών ενάντια στον καθηγητή του ΤΕΙ Σερρών ο οποίος κατηγορείται ότι ζητούσε χρήματα από τα αγόρια και σεξουαλικές εξυπηρετήσεις από τις κοπέλες για να μην τους κόψει στα μαθήματα.

Όπως αποκάλυψε ο Πρύτανης του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας Δημήτρης Χασάπης υπήρχαν καταγγελίες για την δράση του, οι οποίες αντιμετωπίστηκαν ωστόσο με απλή επίπληξη.

Ο Πρύτανης ανέφερε ότι η συγκεκριμένη πληροφορία προέρχεται από την αστυνομία προς τη διοίκηση του ιδρύματος και ζήτησε να ολοκληρωθεί η έρευνα της αστυνομίας το ταχύτερο δυνατό, να κοινοποιηθεί το αποτέλεσμα στη διοίκηση, έτσι ώστε να ξεκινήσουν οι πειθαρχικές διαδικασίες που προβλέπονται από το νόμο.

«Θέλουμε η δικαιοσύνη να απαγγείλει τις αυστηρότερες ποινές κι εμείς να κινήσουμε αμέσως την πειθαρχική διαδικασία,» δήλωσε ο Πρύτανης του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας.

Μαζί με τον κατηγορούμενο έχουν συλληφθεί δύο ακόμη άντρες με την κατηγορία της δωροληψίας, καθώς από έρευνα που διενεργήθηκε σε σπίτια και γραφεία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 178.045 ευρώ, 15 βιβλιάρια καταθέσεων και τραπεζικά εμβάσματα με συνολικό ποσό μεταφοράς 140.000 ευρώ σε τράπεζα του εξωτερικού, 15 κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικοί υπολογιστές, καθώς επίσης δίσκοι και φορητές μονάδες αποθήκευσης δεδομένων.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version