ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σέρρες | Αίτηση της ΟΕΒΕΣΣ για δημιουργία παραρτήματος σχολής κρεοπωλών

Το κείμενο της αίτησης της ΟΕΒΕΣΣ έχει ως εξής:

Σε   έγγραφό   μας   με   Αρ.   Πρωτοκόλλου   1334-   28/7/2016   αιτούμαστε   τις ενέργειές σας προς τα αρμόδια Υπουργεία για την δημιουργία παραρτήματος σχολής κρεοπωλών στις Σέρρες.

Στην ίδια επιστολή   επισημαίνουμε την ανάγκη δημιουργίας παραρτήματος σχολής   κρεοπωλών   στις  Σέρρες   καθώς ο   χρόνος  απουσίας  των  εκπαιδευομένων από την εργασία τους που απαιτείται,   τόσο για την μετακίνηση τους από τις Σέρρες στη   Θεσσαλονίκη   όσο   και   την   παρακολούθηση   των   σεμιναρίων   στον   τόπο διεξαγωγής   τους   (Θεσσαλονίκη), δημιουργεί   ένα   επιπλέον   πρόβλημα   στους Επαγγελματίες κρεοπώλες,   πέραν του κόστους μετακίνησης που απαιτείται για την κάλυψη της χιλιομετρικής απόστασης.

Δυστυχώς δεν λάβαμε καμία ενημέρωση- απάντηση για το αίτημα που σας καταθέσαμε και εκ νέου παρακαλούμε να δώσετε την ανάλογη βαρύτητα και να μας απαντήσετε για τις ενέργειές σας , καθώς ξεκινάει η νέα σχολική περίοδος ,  ώστε να ενημερώσουμε  το  Σωματείο Κρεοπωλών ως μέλος της Ομοσπονδίας που είναι ,  το οποίο και έχει σε αναμονή 150 άτομα που επιθυμούν να συμμετέχουν στη σχολή κρεοπωλών.

serrespress

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version