ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Μίλησαν» τάμπλετ και κινητό

Αναζητήσεις για αναισθητικές ουσίες και ειδοποίηση από Google για κεταμίνη

Τι συνέβη τρεις ημέρες πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Σημαντικές εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρα και τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, καθώς το «τάμπλετ» που είχε η 9χρονη και το κινητό της Ρούλας Πισπιρίγκου «μίλησαν» και φέρεται να έχουν γίνει αναζητήσεις για φαρμακευτικές ουσίες.

Σύμφωνα με τον Mega oι έρευνες στο τάμπλετ της Τζωρτζίνας, αλλά και στο κινητό της Ρούλας Πισπιρίγκου, έδειξαν ότι υπήρξαν αναζητήσεις στην Google για αναισθητικές φαρμακευτικές ουσίες.

Όπως μετέδωσε το κανάλι τρεις ημέρες πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας, όταν το παιδί νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, στην ηλεκτρονική συσκευή υπήρξε ειδοποίηση για προσφορά κεταμίνης.

Nor-κεταμίνη βρέθηκε στα ούρα της Τζωρτζίνας

Σύμφωνα με το Mega και την εκπομπή Live Νewsn η ουσία Nor-κεταμίνη, η οποία μεταβολίζει την κεταμίνη στο αίμα, έχει εντοπιστεί στα ούρα της Τζωρτζίνας, κάτι που προκύπτει από τις ιατροδικαστικές εξετάσεις.

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, από τις ιατροδικαστικές εξετάσεις φέρεται να προκύπτει ότι η Τζωρτζίνα πέθανε μέσα σε λίγα λεπτά από την μεγάλη ποσότητα κεταμίνης, γι΄ αυτό ο οργανισμός της πρόλαβε να την μεταβολίσει και έτσι βρέθηκε η ουσία Nor-κεταμίνη στα ούρα του κοριτσιού.

Αυτό σημαίνει ότι η κεταμίνη χορηγήθηκε πολύ νωρίτερα απ’ ό,τι υποστηρίζει η Ρούλα Πισπιρίγκου, με αποτέλεσμα η ουσία να μεταβολιστεί και να βάλει τέλος στη ζωή του παιδιού.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version