ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Ρεκόρ συμμετοχών στο Ελληνικό τμήμα του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας

 

Ρεκόρ ελληνικών συμμετοχών σημειώθηκε φέτος, στις υποψήφιες ταινίες του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας. Η προθεσμία υποβολής έκλεισε στις 15 Μαΐου.

Στο διεθνές διαγωνιστικό πρόγραμμα σύμφωνα με τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Δράμας Γιώργο Δεμερτζή οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει τις 2.500.
Οι θετικές αυτές εξελίξεις, σε συνδυασμό με την επαναφορά της κανονικότητας έχουν κάνει τους μηχανοσμούς του φεστιβάλ να εργάζονται με πυρετώδεις ρυθμούς.

Εν τω μεταξύ μνημόνιο συνεργασίας υπογράφτηκε μεταξύ του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Κέρκυρας, του Ιονίου Πανεπιστημίου (Τμήμα Τεχνών Ήχου και Εικόνας και Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας) και του Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, με αντικείμενο την ανταλλαγή τεχνογνωσίας, τα εκπαιδευτικά προγράμματα, τη σύνδεση των νέων κινηματογραφιστών και σπουδαστών με τη βιομηχανία του κινηματογράφου, την εξοικείωση τους με την υποκριτική και τους ηθοποιούς, καθώς και την επικοινωνία των καλλιτεχνικών έργων με ένα διεθνές κοινό.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version