Quantcast
Connect with us

MEDIA

Πώς θα είναι πλέον το Survivor

Το Survivor είναι γνωστό εδώ και χρόνια, ενώ στο reality που γυρίζεται τώρα στον Άγιο Δομίνικο σημειώθηκε μία ακόμη ανατροπή.

Από την περασμένη Τετάρτη, ήταν γνωστό πως το παιχνίδι άλλαζε. Ο Σάκης Τανιμανίδης, είχε ενημερώσει παίκτες και κοινό πως θα γίνει μια μεγάλη (24ωρη) ψηφοφορία όπου ο κόσμος θα επιλέξει τον αγαπημένο του παίκτη.

Στο ειδικό συμβούλιο του νησιού που πραγματοποιήθηκε και είδαμε το βράδυ της Κυριακής, ο παρουσιαστής ανακοίνωσε και τις άλλες αλλαγές. Μεταξύ αυτών ο τρόπος αποχώρησης.

Όπως είπε ο Τανιμανίδης, με σκοπό το παιχνίδι να… τρέξει ώστε να φτάσουμε στο τέλος του μήνα στον τελικό, ο τρόπος αποχώρησης θα είναι διαφορετικός. Από την μεγάλη ψηφοφορία, λοιπόν, θα προκύψει από το 1 έως το 9 μια κατάταξη με τους παίκτες. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό όποιος βγει πρώτος σε ψήφους, θα είναι από… αύριο στα ημιτελικά!

Αυτό θα γίνεται για τις επόμενες πέντε αποχωρήσεις, κάτι που σημαίνει πως θα φτάσουμε μέχρι τους τέσσερις με αυτόν τον τρόπο.

Από το βράδυ της Κυριακής και για 24 ώρες οι γραμμές παραμένουν ανοιχτές για να ψηφίσει ο κόσμος τον αγαπημένο του παίκτη στο Survivor. Με βάση αυτές τις θετικές ψήφους, θα δημιουργηθεί η κατάταξη των 9 παικτών, η οποία θα παραμείνει κρυφή τόσο από τους παίκτες όσο και από το κοινό. Όμως αυτή η κατάταξη καθορίζει ποιος είναι ο παίκτης που αποχωρεί κάθε φορά από το Survivor.

Μετά τους αγώνες ασυλίας, η ηττημένη ομάδα θα υποδυκνύει τους προτεινόμενους προς αποχώρηση στο Συμβούλιο του Νησιού και ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώνει αμέσως ποιος παίκτης αποχωρεί από το Survivor.

Αυτός θα είναι ο λιγότερο δημοφιλής παίκτης βάση της 24ωρης ψηφοφορίας.

 

Click to comment

Απάντηση

MEDIA

Εφημερίδα ΑΝΑΛΥΤΗΣ 25-03-2024

Continue Reading

MEDIA

Εφημερίδα ΑΝΑΛΥΤΗΣ 18-03-2024

Continue Reading

MEDIA

Εφημερίδα ΑΝΑΛΥΤΗΣ 11-03-2024

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en