ΚΑΒΑΛΑ

Προβλήματα στον νομό Καβάλας από την κακοκαιρία – Χιόνια στο Παγγαίο, κατολισθήσεις στην Νικήσιανη

Μικρής έκτασης προβλήματα προκάλεσε το κύμα κακοκαιρίας που έπληξε από το πρωί τον νομό Καβάλας. Στην Καβάλα είχαμε συνεχείς εναλλαγές βροχής και χιονόνερου από το βράδυ του Σαββάτου, με την ένταση ωστόσο να μην είναι ιδιαίτερα ισχυρή. Η ίδια κατάσταση επικρατούσε και στις περισσότερες πεδινές περιοχές του νομού, αν και κατά τις βραδυνές ώρες άρχισε να πέφτει χιόνι στην περιοχή της παραλίας Οφρυνίου.

Τα περισσότερα προβλήματα, ωστόσο, σημειώθηκαν στο Παγγαίο, με το χιόνι να κάνει έντονη την παρουσία του από τα 1100 μέτρα και πάνω, κυρίως στην περιοχή γύρω από την Νικήσιανη (μιας και μέσα στον οικισμό δεν έχει πέσει, μέχρι αυτή την ώρα, παρά μόνο χιονόνερο). Στον δρόμο Αγ. Ιωάννη – ΑΓ. Δημητρίου στη Νικήσιανη και σε μία διαδρομή 2 χιλιομέτρων λόγω διάβρωσης του εδάφους από την βροχή είχαμε και κατολισθήσεις.

Βίντεο: Paggaionet.gr

Προς το παρόν δεν χρειάστηκε να επέμβουν τα συνεργεία της περιφέρειας για να κάνουν προληπτικές ρίψεις αλατιού, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν αποκλείεται να γίνει τις επόμενες ώρες. Η θερμοκρασία στην Καβάλα έχει φτάσει, πλέον, τους 4 βαθμούς Κελσίου ενώ την νύχτα αναμένεται να πέσει 2 με 3 βαθμούς.

Πηγή: kavalapress.gr

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version