ΕΚΛΟΓΕΣ

Περιοδεία Γ. Καλατζή στην πόλη της Καβάλας

Με τα δοξασμένα ονόματα του Καβαλιώτικου ποδοσφαίρου της χρυσής εποχής του ΑΟΚ συναντήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 7 Σεπτεμβρίου ο πρώην Υπουργός – υποψήφιος Βουλευτής Καβάλας Γιώργος ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ με τους οποίους και συζήτησε την πορεία της ομάδας σήμερα.

 

Ο κ. Καλαντζής το πρωί της Τρίτης 8 Σεπτεμβρίου παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις μνήμης της Παναγίας Σηλυβριανής που οργάνωσε η Θρακική Εστία Καβάλας στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη της πόλης μας, όπου φυλάσσεται η θαυματουργός Εικόνα της, που έφεραν πρόσφυγες το 1922 από την Σηλύβρια Ανατολικής Θράκης.

Για τον πρώην Υπουργό η πεμπτουσία κάθε πολιτισμού βρίσκεται στη στάση ζωής την οποία επιβάλλει και την οποία θεμελιώνει σε ορισμένες αρχές. Για τον Ελληνισµό, η στάση ζωής θεμελιώνεται σε αξίες, πολύ περισσότερο δε στην παράδοση, που έχει καθοριστική σημασία για όλους εμάς. Είναι στάση ζωής και πολιτισμού. Γιατί, όπως τόνισε και στα μέλη της Θρακικής Εστίας, «το ζητούμενο δεν είναι να επιστρέψουμε εµείς στο παρελθόν, αλλά να δώσουµε ένα µέλλον στο παρελθόν µας».

Ακολούθως ο κ. Καλαντζής υποδέχθηκε την Ντόρα Μπακογιάννη στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Θ. Μαρκόπουλου και στο γραφείο της δημάρχου Καβάλας Δ.Τσανάκας. Το απόγευμα παραβρέθηκε στη συνάντηση της κας Μπακογιάννη με τη διοίκηση του Εμπορικού Επιμελητηρίου Καβάλας, ενώ μετά πήρε μέρος στη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ στο Ξενοδοχείο Γαλαξίας.

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version