ΚΑΒΑΛΑ

«Παραλύει» η χώρα από τη γενική απεργία

«Ρολά» κατεβάζει ο δημόσιος και ιδιωτικός τομέας σήμερα, Πέμπτη 16/3, καθώς ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ προχωρούν σε 24ωρη γενική απεργία για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Για ένα ολόκληρο 24ωρο δεν θα λειτουργήσει σχεδόν τίποτα, ενώ τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στην Αττική θα κινηθούν συγκεκριμένες ώρες. Δεκάδες εργατικά σωματεία θα βρεθούν στους δρόμους για να ξεσηκωθούν. Η ΑΔΕΔΥ καλεί σε συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11:00 π.μ. Το Εργατικό Κέντρο Αθήνας αποφάσισε τη συμμετοχής στην απεργία, και καλεί στο απεργιακό συλλαλητήριο στην Πλατεία Συντάγματος, στις 11 π.μ.. Συγκέντρωση στις 11 το πρωί της ίδιας ημέρας, στο Σύνταγμα, αποφάσισε και η ΓΣΕΕ. Στην απεργία συμμετέχουν οι εκπαιδευτικοί της ΟΛΜΕ και οι υγειονομικοί, καθώς και η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία.

Επίσης χειρόφρενο τραβούν Μετρό, ΗΣΑΠ, λεωφορεία και τρόλεϊ, ενώ απεργούν και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας. Κανονικά πρόκειται να πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια στις γραμμές που έχουν ανατεθεί στα ΚΤΕΛ. Παράλληλα λόγω της απεργίας δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια της Hellenic Train που θα γίνονταν με λεωφορεία. Με απεργιακές συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα συμμετέχουν ΟΕΝΓΕ και ΠΟΕΔΗΝ στην απεργία.

newsbreak.gr

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version