ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παναγιωτόπουλος | Θα χρειαστούν νέα κονδύλια για τα F-35

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ENA Channel φιλοξενήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 20 Δεκεμβρίου 2021 ο Υπουργός Άμυνας, βουλευτής Καβάλας της Ν.Δ Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Ο Υπουργός αναφέρθηκε αρχικά στην σημαντική αξιοποίηση του αεροδρομίου Αμυγδαλεώνα από την εταιρία Egnatia Aviation εκφράζοντας την αισιοδοξία του για την έκβαση της υπόθεσης που ο ίδιος είχε “κυνηγήσει” όταν ήταν ακόμα στην αντιπολίτευση το 2019 (διαβάστε σχετικά εδώ)

Κληθείς να σχολιάσει την κύρωση του Κρατικού Προϋπολογισμού και την αύξηση των κονδυλίων για την Άμυνα της χώρας ο κ. Παναγιωτόπουλος τόνισε καταρχάς ότι θα χρειαστούν και νέα κονδύλια για τα F-35 και πρόσθεσε: «Ο προγραμματισμός μας, ο οποίος ανταποκρίνεται στη μεγάλη εθνική ανάγκη, έχει να κάνει με αυτά που ήδη έχουν αποφασιστεί, δηλαδή με την αγορά των τριών γαλλικών φρεγατών, των άλλων 6 Rafale και κάποιων άλλων παρεμβάσεων που πρέπει να υλοποιηθούν».

Σχολίασε, δε, ότι η ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων «σημαίνει ότι αυτά που έχεις τα αναβαθμίζεις και αποκτάς και καινούρια συστήματα, τα οποία ανταποκρίνονται στις αυξημένες ανάγκες και στις απαιτήσεις των καιρών”.

Δείτε όλη την συνέντευξη του Υπουργού Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου στο ENA Channel

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version