VIDEOS

Πέμπτη διανομή τροφίμων απο το Δήμο Νέστου ενόψει Πάσχα

Συνεχίζεται μέχρι και την Μ. Πέμπτη η 5η διανομή τροφίμων του Δήμου Νέστου λίγο πριν από τις ημέρες του Πάσχα, που περιλαμβάνει τα καθιερωμένα πλέον πακέτα στήριξης στις οικογένειες των δικαιούχων με όλα τα απαραίτητα προϊόντα όπως λάδι, ζυμαρικά, γάλα κ.τ.λ..

Ο Δήμαρχος Νέστου Σάββας Μιχαηλίδης δήλωσε σχετικά:

«Η Ευνεστία συνεχίζει να στηρίζει για 5η συνεχή φορά τους δημότες του Δήμου Νέστου με τα πακέτα στήριξης να ξεπερνούν τα 1200. Ευελπιστούμε μ’ αυτήν την μικρή προσφορά να δώσουμε τη δυνατότητα στις οικογένειες που αντιμετωπίζουν προβλήματα να γιορτάσουν τις ημέρες του Πάσχα. Βεβαίως η προσφορά του Δήμου δεν σταματά εδώ, καθώς ήδη σχεδιάζουμε αντίστοιχες δράσεις για το επόμενο διάστημα».

Η Πρόεδρος του Ευνεστία Μαρία Γατούλα πρόσθεσε: «Θέλουμε να δώσουμε τη δυνατότητα στους δημότες μας να κάνουν ευχάριστες γιορτές. Η διαδικασία γίνεται με μεγάλη οργάνωση και με όλες τις νόμιμες διαδικασίες και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά των δικαιούχων, ενώ τα πακέτα στήριξης φροντίζουμε να περιλαμβάνουν προϊόντα που καλύπτουν όλες τις ηλικίες των μελών των οικογενειών». Τέλος η κ. Γατούλα ευχαρίστησε όλους τους εργαζομένους του Ευνεστία αλλά και τους εθελοντές για την άψογη συνεργασία τους.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version