ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Jin των BTS κυκλοφορεί στις υπηρεσίες streaming τα σόλο τραγούδια του

Τα τραγούδια ήταν διαθέσιμα προηγουμένως μόνο στο SoundCloud και στο YouTube.

Ο Jin των BTS αιφνιδίασε ευχάριστα τους θαυμαστές του κυκλοφορώντας τα σόλο τραγούδια του «Tonight», «Abyss» και «Super Tuna» για πρώτη φορά στις υπηρεσίες streaming.

Προηγουμένως, τα singles, που κυκλοφόρησαν από το 2019 έως το 2021, ήταν διαθέσιμα μόνο στους λογαριασμούς των BTS στο SoundCloud και στο YouTube.

Το «Tonight», που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2019 στο πλαίσιο των εορτασμών για την έκτη επέτειο των BTS, ήταν το πρώτο πρωτότυπο σόλο τραγούδι του Jin και ανέβηκε στο κανάλι του συγκροτήματος στο SoundCloud.

Ο Jin έγραψε το ακουστικό R&B-pop τραγούδι μαζί με τον επικεφαλής των BTS, τον RM και τους μακροχρόνιους συνεργάτες τους Slow Rabbit και Hiss Noise, αναδεικνύοντας το αέρινο φαλτσέτο του.

Το «Tonight» έχει καταγράψει περισσότερα από 53 εκατομμύρια streams στο SoundCloud των BTS.

Για να γιορτάσει τα γενέθλιά του τον Δεκέμβριο του 2020, ο Jin κυκλοφόρησε τη συγκινητική και προσωπική μπαλάντα «Abyss», η οποία πρόσφερε μια ειλικρινή ματιά στη μάχη του με το άγχος, τις ανασφάλειές του και την εξουθένωση.

Το «Abyss» γράφτηκε επίσης από τον Jin και τον RM, μαζί με τον μακροχρόνιο παραγωγό των BTS, Pdogg, και τον BUMZU, ο οποίος έκανε την παραγωγή του τραγουδιού και είναι γνωστός για την έντονη ενασχόλησή του με καλλιτέχνες όπως οι SEVENTEEN και οι NU’EST.

Το «Abyss» έχει περισσότερα από 29 εκατομμύρια streams στο SoundCloud και 31,5 εκατομμύρια streams στο YouTube.

Ως ένα άλλο δώρο γενεθλίων για το ARMY το 2021, ο Jin άλλαξε εντελώς τα δεδομένα με το super-fun τραγούδι του «Super Tuna», το οποίο έγινε ένα απροσδόκητο viral hit ακόμα και χωρίς να έχει κυκλοφορήσει παγκοσμίως.

Το τραγούδι διάρκειας ενός λεπτού γράφτηκε και δημιουργήθηκε από τον Jin και τους BUMZU και απέκτησε τη δική του ζωή στο TikTok, όπου δημιουργήθηκαν αμέτρητα βίντεο με τη χορογραφία του, ακόμα και από τα Teletubbies.

Το «Super Tuna» έχει φτάσει στο Νο. 4 του Hot Trending Songs Chart του Billboard και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Νο. 11 μετά από 45 εβδομάδες. Το τραγούδι αριθμεί πάνω από 76 εκατομμύρια προβολές στο YouTube, καθώς και περισσότερα από 8,1 εκατομμύρια streams στο SoundCloud.

Ο Jin δημοσίευσε για πρώτη φορά στις υπηρεσίες streaming τα προηγούμενα σόλο τραγούδια του εν όψει της κυκλοφορίας του νέου single του με τίτλο «The Astronaut» στις 28 Οκτωβρίου.

Ο 29χρονος τραγουδιστής των BTS έχει γράψει το «The Astronaut» μαζί με τους Coldplay και θα παρουσιάσει για πρώτη φορά ζωντανά το τραγούδι κατά τη διάρκεια της συναυλίας του βρετανικού συγκροτήματος στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής στις 28 Οκτωβρίου, που θα μεταδοθεί σε 3.500 κινηματογράφους σε όλον τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας.

Πηγή: simpleradio.gr

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version