Quantcast
Connect with us

ΜΟΥΣΙΚΗ

Οι BTS μοιράζονται τα παρασκήνια της ιστορικής επίσκεψής τους στον Λευκό Όικο

Οι BTS συναντήθηκαν με τον πρόεδρο Joe Biden τον Μάιο για να μιλήσουν για την αύξηση των εγκλημάτων μίσους κατά των Ασιατών κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Η επίσκεψη των BTS στον Λευκό Οίκο τον Μάιο ήταν ένα ιστορικό γεγονός όχι μόνο για το ίδιο το συγκρότημα, αλλά και για την K-pop μουσική σκηνή στο σύνολό της. Και τώρα, το ARMY αποκτά μια παρασκηνιακή ματιά στην προετοιμασία των Jin, Suga, J-Hope, RM, Jimin, V και Jung Kook για το σημαντικό γεγονός μέσα από ένα νέο βίντεο.

Το βίντεο ξεκινά με τα είδωλα της K-pop να φτάνουν στο αεροδρόμιο πριν ξεκινήσει το ταξίδι τους για την Ουάσινγκτον.

Λόγω του προγραμματισμού, ο Jung Kook έφτασε στο αεροδρόμιο πριν από τα υπόλοιπα μέλη των BTS και μίλησε εν συντομία για τη συνεργασία του με τον Charlie Puth στο «Left and Right».

«Γυρίζω ένα μουσικό βίντεο με τον Charlie. Έριξα μια ματιά στο storyboard και δεν έχω ιδέα για το τι να περιμένω. Ανησυχώ λίγο αν μπορώ να τα καταφέρω», παραδέχτηκε ο Jung Kook πριν πετάξει για τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Στη συνέχεια έφτασαν και τα υπόλοιπα έξι μέλη των BTS, τα οποία αργότερα συναντήθηκαν ξανά με τον Jung Kook σε ένα σύντομο διάλειμμα όπου συζήτησαν το νόημα της επίσκεψής τους στον Λευκό Οίκο και έκαναν πρόβες για πιθανά θέματα συζήτησης.

Αφού ετοιμάστηκαν για την επίσκεψή τους την επόμενη ημέρα, οι BTS θαύμασαν την αρχιτεκτονική του κτιρίου του Λευκού Οίκου και μίλησαν για την ευκαιρία που είχαν να ευαισθητοποιήσουν το κοινό σχετικά με τα εγκλήματα μίσους κατά των Ασιατών.

Ο Joe Biden και οι BTS στο Οβάλ Γραφείο του Λευκού Οίκου.

«Είμαστε εδώ στο Λευκό Οίκο. Ήμασταν αρκετά τυχεροί που καταφέραμε μόνο να επισκεφτούμε τον Λευκό Οίκο. Είμαι περήφανος και έχω την τιμή να βρίσκομαι εδώ αυτή τη στιγμή», δήλωσε ο J-Hope.

«Είμαστε εδώ για έναν καλό σκοπό. Νομίζω ότι η περιοδεία είχε νόημα από μόνη της. Έχουμε μόνο μεγάλα πράγματα μπροστά μας, οπότε θα φροντίσουμε να τα κλείσουμε ομαλά».

«Λόγω του COVID-19, τα εγκλήματα μίσους κατά των Ασιατών και άλλων ανθρώπων έχουν αυξηθεί. Σκεφτήκαμε ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι για να βοηθήσουμε, οπότε ξαφνικά επιστρέψαμε ξανά στις ΗΠΑ. Είμαι πολύ αγχωμένος, αλλά θα κάνουμε ό,τι πρέπει», πρόσθεσε ο RM στη δική του παρένθεση, υψώνοντας τη γροθιά του.

Παρά το γεγονός ότι είναι διεθνείς αστέρες της pop, οι BTS ήταν αγχωμένοι και έκαναν εξάσκηση στις ατάκες και στις τοποθετήσεις τους λίγο πριν από τη συνέντευξη Τύπου που έδωσαν στους δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο.

Ενώ το βίντεο δεν δείχνει τη συνάντηση των BTS με τον Αμερικανό πρόεδρο Joe Biden, ο Jimin θυμήθηκε με ξεκαρδιστικό τρόπο την αρχική γνωριμία τους.

«Όταν μιλούσε ενώ καθόταν, μιλούσε πιο αργά ώστε να μπορώ να το καταλάβω λίγο. Οπότε απλά τον άκουγα, αλλά την ώρα της χειραψίας ήμασταν από κοντά έτσι… είναι και πολύ ψηλός», είπε.

Σε μια πιο σοβαρή νότα, ο Jimin πρόσθεσε: «Απλά με το ARMY μας, όλοι προέρχονται από διαφορετικές κουλτούρες, φυλές και χώρες, νομίζω ότι είναι σωστό να μιλάμε για θέματα όπως αυτό, οπότε είμαστε εδώ και μιλάμε εκ μέρους σας. Είμαι πολύ ευγνώμων γι’ αυτό. Θα φροντίσουμε να ωριμάσουμε περαιτέρω στο μέλλον, ώστε να μπορούμε να μιλήσουμε και σε άλλα μέρη επίσης».

Πηγή: simpleradio.gr

Click to comment

Απάντηση

ΜΟΥΣΙΚΗ

Γιάννης Πάριος – Δήμητρα Γαλάνη | Θα τραγουδήσουν ξανά μαζί μετά από χρόνια

Είναι να συμφωνήσουν ο Γιάννης Πάριος και η Δήμητρα Γαλάνη στο να τραγουδήσουν μαζί στο θέατρο <<Παλλάς>> και να μας χαρίσουν πολύ ωραίες στιγμές τον Ιανουάριο του 2024 .Και οι δύο τραγουδιστές έχουν πει ναι σε όλα (εκτός από τις ημερομηνίες). Αν γίνει κάτι τέτοιο σίγουρα οι εμφανίσεις τους θα είναι Sold out.

Γιάννης Γ.

Continue Reading

ΜΟΥΣΙΚΗ

3η Χορωδιακή Συνάντηση Βισαλτίας 19 & 20 Μαΐου 2023

Το ΔΗΚΚΠΠΠΑ και η Χορωδία του Δήμου Βισαλτίας η «Γερακίνα», διοργανώνουν την 3η Χορωδιακή Συνάντηση Βισαλτίας, την Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20 Μαΐου 2023, υπό την αιγίδα του Δήμου Βισαλτίας.

Η εκδήλωση που τείνει να γίνει θεσμός, ξεκίνησε να πραγματοποιείται το 2018 με πρωτοβουλία της χορωδίας του Δήμου Βισαλτίας η «Γερακίνα», σε μια προσπάθεια σύσφιξης των σχέσεων μεταξύ χορωδιών και της δημιουργίας νέων γνωριμιών. Μετά την επιτυχία της περασμένων Χορωδιακών Συναντήσεων, φέτος στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν δέκα νέες χορωδίες με πλούσιο ρεπερτόριο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με ελεύθερη είσοδο στο αμφιθέατρο του Γυμνασίου- Λυκείου Νιγρίτας την Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20 Μαΐου στις 6:30 μ.μ..

Παρασκευή 19/5 ώρα 18:30

  • Μικτή Χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου Ιερισσού ο “Κλειγένης¨
  • Χορωδία Κ.Α.Π.Η. Δήμου Κορδελιού Ευόσμου της Δ.Ε. Ελευθερίου Κορδελιού
  • Σύμπραξη Χορωδιών Θρακικής Εστίας – Καλών Δέντρων και Προβατά
  • Χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου Ορφέως Νέου Σκοπού
  • Μικτή Χορωδία Δήμου Βισαλτίας “Η Γερακίνα”
  • Σύμπραξη Χορωδιών “Μίκης Θεοδωράκης” του Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Συλλόγου Στεφανινών και Χορωδίας Γυναικών Αρέθουσας

Σάββατο 20/5 ώρα 18:30

  • Χορωδία Βαμβακόφυτου
  • Σύμπραξη Χορωδιών Ι.Ν. Αγ. Κυρίλλου κ’ Μεθοδίου Νέας Πολιτείας Ευόσμου και Συλλόγου Φίλων Μουσικής Μελισσοχωρίου
  • Σύμπραξη Χορωδιών Σουρωτής και Δημιουργικού Συλλόγου Γυναικών Νεάπολης Συκεών “Εστία”
  • Χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου Αμπελιών Δήμου Πέλλας
  • Χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου Πολυπέτρου Δήμου Παιονίας

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Το Μουσικό Σχολείο Καβάλας συμμετέχει στο πρόγραμμα Erasmus

Το Μουσικό Σχολείο Καβάλας συμμετέχει στο πρόγραμμα Erasmus με τίτλο: “Theatre-A common language to express ourselves”.

Στο πλαίσιό του, αυτές τις μέρες φιλοξενούνται στην Καβάλα μαθητές από Ρουμανία, Ισπανία, Ιταλία και Κύπρο, οι οποίοι θα συμπράξουν με τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Καβάλας επί σκηνής σε μία θεατρική παράσταση με τίτλο: «Elements – 5 countries, 4 elements, one original music play».

Η πρωτότυπη αυτή σύμπραξη θα παρουσιαστεί στο θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου» την Παρασκευή 12.05.2023 στις 20:00.

Επιπλέον το Σάββατο 13.05.2023 στις 21.00, επίσης στο θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου», το «Σύνολο Έκφρασης και Δημιουργίας» του Μουσικού σχολείου Καβάλας θα παρουσιάσει μια πρωτότυπη μουσικοθεατρική σύνθεση για τα τέσσερα στοιχεία της φύσης με τίτλο «ΠΑΡΑ…ΜΥΘΟΙ».

Είσοδος ελεύθερη

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2510247190

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en