VIDEOS

Ο Βασίλης Ξουλόγης σε Συνέντευξη Τύπου εφ’ όλης της ύλης

Συνέντευξη τύπου εφ όλης της ύλης παραχώρησε την Παρασκευή ο δήμαρχος Παγγαίου Βασίλης Ξουλόγης, ο οποίος, ανακοίνωσε την έγκριση δημοπράτησης του έργου «Εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων και δίκτυα αποχέτευσης Παραλίας Οφρυνίου Δήμου Παγγαίου». Έργο προϋπολογισμού 4.500.000 εκατομμυρίων ευρώ το οποίο αναμένεται να δημοπρατηθεί εντός των επομένων μηνών. Ο κ. Ξουλόγης αναφέρθηκε λεπτομερειακά στα μικρά και μεγάλα έργα που έχουν γίνει στο σύνολο των οικισμών του Δήμου, λέγοντας ότι αν και διανύουμε μια κρίσιμη οικονομική εποχή με περικοπές κρατικών δαπανών, καταφέρνουμε να εντάσσουμε συνεχώς νέα έργα αλλάζοντας το αναπτυξιακό τοπίο στο Δήμο μας.

Ο Δήμαρχος Παγγαίου μίλησε επίσης για την κοινωνική πολιτική του Δήμου, αλλά και την αντιμετώπιση της ανεργίας στα πλαίσια των δυνατοτήτων που παρέχονται στο Δήμο. Τόνισε την στήριξη του Δήμου σε Αθλητικούς και Πολιτιστικούς Συλλόγους με οικονομική και υλικοτεχνική υποδομή χωρίς να αδικηθεί κανείς τους όλα αυτά τα χρόνια.

Όσον αφορά το θέμα της δημοσιοποίησης του πόθεν έσχες ο Δήμαρχος Παγγαίου, ζήτησε να ανατρέξουν στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Παγγαίου και να ενημερωθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι, αλλά παράλληλα να αναρτηθούν και όλων αυτών που είχαν την υποχρέωση να το κάνουν και δεν το έπραξαν.

Τέλος ο κ. Ξουλόγης δήλωσε ότι ο υποψήφιος συνδυασμός του, είναι ανοιχτός για συνεργασίες, ζήτησε από τους συνυποψήφιους του να διατηρήσουν πολιτικό πολιτισμό, χωρίς εξάρσεις και αντιπαραθέσεις και ευχαρίστησε τους δημότες του Δήμου Παγγαίου για την στήριξη τους όλα αυτά τα χρόνια, υποσχόμενος ότι θα αγωνιστεί για τη νίκη, στη μάχη των προσεχών εκλογών.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version