ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξάνθη | Περιοριστικά μέτρα της κυκλοφορίας για την διεξαγωγή του “Xanthi Mountain Run”

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, αποφάσισε αποσκοπώντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των πεζών και οχημάτων και πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων κατά τη διεξαγωγή αγώνα δρόμου, την Κυριακή 25/09/2016 (Xanthi Mountain Run),

α) Ση διακοπή κυκλοφορίας από την 10:00 ώρα της 25/09/2016 έως πέρατος της εκδήλωσης από τη συμβολή των οδών Βασ. Σοφίας και Πινδάρου έως Βασ. Σοφίας και Έβρου.

β) Οι παραπάνω απαγορεύσεις δεν ισχύουν για τα οχήματα έκτακτης ανάγκης (περιπολικά, πυροσβεστικά, ασθενοφόρα κ.λ.π), τα οποία μπορούν να εισέρχονται στις προαναφερόμενες περιοχές, οδούς και τμήματα οδών, ελεύθερα και εφ’ όσον παραστεί ανάγκη.

γ) Η τοποθέτηση προσωρινής σήμανσης θα γίνει με ευθύνη – μέριμνα του Σμήματος Σροχαίας Ξάνθης, το οποίο εξουσιοδοτείται για τη λήψη πρόσθετων μέτρων κυκλοφοριακής ασφάλειας, ανάλογα με τις κυκλοφοριακές συνθήκες καθώς και για τη διαφοροποίηση της ώρας έναρξης και λήξης των περιοριστικών της κυκλοφορίας μέτρων.

Οι διατάξεις του άρθρου 1, ισχύουν τις χρονολογίες και ώρες που αναγράφονται στο άρθρο αυτό και εφαρμόζονται από την τοποθέτηση των υπό του Κ.Ο.Κ. προβλεπομένων πινακίδων ή από την έναρξη ρύθμισης των μέτρων από τροχονόμους, σταδιακά.

Οι παραβάτες της παρούσας απόφασης, διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 420 Π.Κ. και των άρθρων 3, 4, 16, 34, 103, 104 και 105 του Ν. 2696/ 1999 “ Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας ”, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.-

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version