ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίκη για τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» | 3-0 τον Εργοτέλη

Με γκολ από τους Ντουρμάζ (71’) και Φορτούνη (73’, 90’+3’), που μπήκαν στον γήπεδο σαν αλλαγές ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-0 του Εργοτέλη στο «Γ. Καραϊσκάκης», σε παιχνίδι για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League. Στο 78’ αστόχησε σε πέναλτι ο Τσόρι Ντομίνγκες.

Πολλά λάθη έκανε σε ολόκληρη την διάρκεια του αγώνα ο διαιτητής Παπαπέτρου. Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι δεν δόθηκαν δύο καθαρά πέναλτι υπέρ των Πειραιωτών σε ανατροπή του Χάρα και σε χέρι του Γκορκς στο πρώτο μέρος, ενώ το πέναλτι που καταλόγισε υπέρ του Κασάμι, το οποίο έχασε ο Ντομίνγκες δεν υπήρχε. Παράλληλα, στο πρώτο γκολ του Ολυμπιακού έχει προηγηθεί χέρι και η φάση θα έπρεπε να διακοπεί!

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

Ο Ολυμπιακός δημιούργησε πολλές τελικές φάσεις, αλλά δυσκολεύτηκε πάρα πολύ μέχρι να ανοίξει το σκορ. Μόλις στο 6′ η κεφαλιά του Μανιάτη κατέληξε στα χέρια του πολύ καλού Σαράνοφ, που έκανε πολλές αποκρούσεις, αλλά μετά το πέναλτι που έπιασε αντικαταστάθηκε, αφού ήταν τραυματίας. Στο πρώτο μέρος ο Ολυμπιακός είχε 16 ευκαιρίες για γκολ με κλασικές φάσεις ένα διαγώνιο σουτ και ένα πλασέ του Ντοσεβί, αλλά και ένα όμορφο τακουνάκι από τον Χάρα.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός συνέχισε να πιέζει και βρέθηκε για μόνιμη εγκατάσταση στην περιοχή του Εργοτέλη. Στο 60’ ο Ντομίνγκες με σουτ έστειλε την μπάλα δίπλα από τα δοκάρια, ενώ ο Χάρα στο 64’ σε κενή εστία δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Τελικά το 1-0 ήρθε στο 71’ ο Ντουρμάζ πλάσαρε σε κενή εστία, μετά από όμορφη ενέργεια του Ντουρμάζ και χέρι του Χάρα. Τρία λεπτά μετά ο Φορτούνης με πλασέ μετά την εξαιρετική κάθετη πάσα του Μανιάτη πέτυχε το 2-0, ενώ ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι μετά από λάθος υπόδειξη του Παπαπέτρου σε μαρκάρισμα του Φιντέλεφ πάνω στον Κασάμι.

Ο Σαράνοφ απέκρουσε την προσπάθεια του Ντομίνγκες από την άσπρη βούλα και πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου, αφού έπαιζε τραυματίας για αρκετά λεπτά. Τελικά ο Φορτούνης με υπέροχη ενέργεια στις καθυστερήσεις πλάσαρε τον Καβουσάκη και διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Γκολ:
71′ Ντουρμάζ, 73′, 90’+3′ Φορτούνης
78′ έχασε πέναλτι ο Ντομίνγκες

Κόκκινες κάρτες:

Ολυμπιακός:
Ρομπέρτο, Μανιάτης, Αφελάι (57′ Ντουρμάζ), Ντομίνγκεζ (80′ Μπενίτες), Κασάμι, Χάρα, Ελαμπντελαουί, Γιαννούλης, Αυλωνίτης, Σαντάνα, Ντοσεβί (70′ Φορτούνης).

Εργοτέλης:
Σαράνοφ (81′ Καβουσάκης), Ρέντζας, Γκορκς, Φίντελεφ, Πίτσος, Καζναφέρης, Μπουρσέλης, Χαντί, Κούτρης (45′ Καλέ), Ουλά (70′ Στογιάνοβιτς), Σολάρι.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version