ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Κτηνιατρική Υπηρεσία Π.Ε. Καβάλας | Συνεχείς έλεγχοι σε όλα τα στάδια παραγωγής κρέατος

Το ελληνικό Πάσχα μπορεί για τους Έλληνες να σημαίνει μία μακρά νηστεία 40 ημερών για τους πολύ πιστούς ή μίας εβδομάδας για τους λιγότερο, αλλά πάντα κορυφώνεται την Κυριακή με ένα μεγάλο φαγοπότι στο οποίο το κρέας σε διάφορες μορφές έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Για αυτό το λόγο, και επειδή στη χώρα μας στο παρελθόν έχουν ξεσπάσει ουκ ολίγα σκάνδαλα σχετικά με το εμπόριο κρεάτων η Κτηνιατρική Υπηρεσία της Π.Ε. Καβάλας έχει από την προηγούμενη εβδομάδα ξεκινήσει ενδελεχείς ελέγχους σε όλα τα στάδια παραγωγής κρέατος ώστε να διασφαλιστεί στο μέτρο του δυνατού η ασφάλεια των κρεάτων και η δημόσια υγεία.

Σύμφωνα με την διευθύντρια της υπηρεσίας το φαινόμενο των ελληνοποιήσεων κρεάτων από το εξωτερικό τείνει να εκλείψει καθώς οι τιμές πανευρωπαικά έχουν συγκλίνει σε τέτοιο βαθμό που οι επιτήδειοι έχουν εγκαταλείψει το συγκεκριμένο, επικίνδυνο, σπορ.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version