ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρήτη| Άλλαξε τα λόγια της η μητέρα της 13 χρονης που κατήγγειλε τον πατριό της ότι τη βίασε

Η μητέρα της  13 χρονης  υποστήρηζε περισσότερο τον σύζηγο της και όχι την κόρη της. << Η κόρη μου ήταν πάντα ευκολόπιστη , έλεγε συνέχεια απο το μυαλό της διάφορες ιστορίες . Έλεγε συνέχεια ψέματα >>, δήλωσε τότε στο  MEGA η μητέρα της 13 χρονης.

Μετά της φωτοφραφίες που δημοσιεύθηκαν του 46 χρονου συζύγου της . Η σύζηγος τα λέει τώρα διαφορετικά και δεν υποστηρίζει τώρα κανέναν .

Το 13 χρονο κορίτσι προτίμησε να το πει στη δασκάλα της για το δράμα που περνούσε δύο χρόνια στο σπίτι της . Μέχρι τώρα δεν έχουν τελειώσει οι ιατροδικαστικές εξετάσεις στο εργαστήριο της  Αθήνας.

Παραμένει στο νοσοκομείο η 13χρονη

Η 13 χρονη για δύο εβδομάδες νοσηλεύεται ακόμα στο νοσοκομείο είναι ήρεμη και υγιέστατη σύμφωνα με τα λόγια του διοικητή . <<Τη νοσηλεύουμε ακόμη στο νοσοκομείο μας . Κατά τη διάρκεια της ημέρας την προσέχουν άτομα από το χαμόγελο του παιδιού ενώ κατά τη διάρκεια της νύχτας χρησιμοποιούμε αποκλειστικά . Το παιδί είναι ήρεμο , ήσυχο με πολύ καλή διάθεση και καλή ψυχολογία . Επίσης παρακολουθείται και από ψυχολόγο>>, μίλησε στο MEGA o Kωνσταντίνος Τερζάκης , ο διοικητής του Βενιζέλειου Νοσοκομείου.

Η σύζυγος μετά που μπήκε ο άντρα της στη φυλακή έμεινε στο σπίτι της με πέντε ανήλικα παιδιά. << Περιμένω να δω τι θα βγει . Ούτε τον έναν κρίνω , ούτε τον άλλον. Ούτε ο κόσμος  με ρωτάει εμένα αν έχω να ταίσω τα παιδιά μου , ούτε ο κόσμος ενδιαφέρεται αν είμαι καλά ή όχι .(Με ενδιαφέρει ) αυτή τη στιγμή να μπορέσω να κάνω το καλύτερο που μπορώ για όλα μου τα παιδιά >>, είπε η μητέρα της 13 χρονης .

Η μητέρα της 13 χρονης έχει 3 παιδιά από τον προηγούμενο γάμο της και δύο παιδιά με τον κατηγορούμενο.

Γιάννης Γ.

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version