Quantcast
Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Κεντροαριστερά | Νικήτρια η Γεννηματά στον Α’γύρο, “μονομαχία” με Ανδρουλάκη για την ηγεσία (video)

Με το βλέμμα στις κάλπες του β’ γύρου, την Κυριακή 19 Νοεμβρίου βρίσκονται ήδη στην Κεντροαριστερά, λίγες ώρες αφού έκλεισαν οι κάλπες χθες το βράδυ. Λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα, όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο του κ. Αλιβιζάτου, επί 166.782 ψηφισάντων σε σύνολο 210.505 στην Ελλάδα και το εξωτερικό, πέραν των λευκών και των άκυρων, έλαβαν: Φώφη Γεννηματά 70.679 (42,76%), Νίκος Ανδρουλάκης 41.955 (25,38%). Ακολουθούν οι Γιώργος Καμίνης με 13,45%, Σταύρος Θεοδωράκης με 9,44%, Γιάννης Μανιάτης με 4,22%, Γιάννης Ραγκούσης με 2,39%, Κων/ος Γάτσιος με 1,63%, Απόστολος Πόντας με 0,54% και Δημήτρης Τζιώτης με 0,19%.

Φώφη Γεννηματά και Νίκος Ανδρουλάκης θα αναμετρηθούν σε μία μάχη για δύο, με την μεγάλη διαφορά υπέρ της πρώτης, πάντως, να παρέχει στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης μία σχετικά μεγάλη «ασφάλεια». Διότι μπορεί τα τελικά αποτελέσματα της χθεσινής ψηφοφορίας να αναμένονται σήμερα αλλά η διαφορά έχει ήδη παγιωθεί. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι στην πλειοψηφία τους οι συνυποψήφιοί της, έσπευσαν να συγχαρούν την Φώφη Γεννηματά, ενώ το ίδιο έκαναν επικεφαλής άλλων κομμάτων και κινήσεων που μετέχουν στην Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Για «αποφασιστικό βήμα» που έγινε χθες, μίλησε στην δήλωσή της μετά το πέρας της διαδικασίας η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, κάνοντας λόγο για «εντολή ενότητας και αλλαγής», που έδωσαν οι 212.000 πολίτες που προσήλθαν στις ενδοπαραταξιακές κάλπες, καθώς και για δικαίωση της πρωτοβουλίας της. Για ‘ηχηρό μήνυμα’ μίλησε ο Νίκος Ανδρουλάκης, που ζήτησε «ισχυρή εντολή ανανέωσης και αλλαγής γενιάς, για την επόμενη μέρα».

Αμφότεροι, εξάλλου, αλλά και οι περισσότεροι εκ των υποψηφίων, ύμνησαν την πέραν από κάθε προσδοκία συμμετοχή του κόσμου στις κάλπες της Κεντροαριστεράς, η οποία κατά πολλούς είναι εκείνη που επιβάλει και την ενότητα του χώρου την επόμενη μέρα.

Η μάχη του δεύτερου γύρου, πάντως, σε μεγάλο βαθμό θα κριθεί και από τις επιμέρους «συμμαχίες» όπως θα διαμορφωθούν τις επόμενες μέρες. Προς στιγμήν, το τοπίο σε αυτό το επίπεδο είναι ρευστό, αφού μετά και από το θέμα που προέκυψε με τη συμφωνία της Φώφης Γεννηματά με τον Σταύρο Θεοδωράκη περί παράλληλης λειτουργίας των δύο Κοινοβουλευτικών Ομάδων την επομένη των εκλογών, κόντρα στην άποψη όλων των άλλων υποψηφίων, έχει ‘ταράξει τα νερά’. Αυτό, βεβαίως, δεν είναι το μόνο που θα κρίνει τις συμμαχίες στον επόμενο γύρο. Αντίθετα, οι επτά υποψήφιοι που δεν πέρασαν στον δεύτερο γύρο, θα κληθούν να πάρουν θέση, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, αν και είναι αρκετά πιθανό πολλοί εξ αυτών να μην κλίνουν -δημοσίως τουλάχιστον- προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση.

Σε κάθε περίπτωση, το πρώτο στοίχημα, για μεγάλη συμμετοχή των πολιτών, έχει ήδη κερδηθεί για την Κεντροαριστερά. Επόμενος στόχος είναι να διατηρηθεί και η ενότητα στον χώρο. Διότι μπορεί όλοι οι υποψήφιοι να έχουν από πριν δεσμευθεί ότι την επόμενη μέρα θα είναι παρόντες, διασφαλίζοντας την πολυπόθητη ενότητα, ήδη όμως έχουν αρχίσει να διατυπώνονται δημόσια διαφορετικές απόψεις. Ενδεικτικό είναι ότι με ανακοίνωσή (δείτε εδώ) τους 59 μέλη του Ποταμιού που είχαν εξ αρχής διαφωνήσει με τη συμμετοχή στις διαδικασίες για τον Νέο Φορέα, ζητούν τώρα αυτόνομη πορεία του Ποταμιού και συνέδριο του κόμματος τώρα.

 

 

 

Δείτε εδώ αναλυτικά τις ανακοινώσεις των υποψηφίων :

Φώφη Γεννηματά : Οι πολίτες με την συμμετοχή και την επιλογή τους μίλησαν. Θέλω να ευχαριστήσω όλες και όλους για την στήριξη και την εμπιστοσύνη τους. Τολμήσαμε. Σήμερα έγινε το αποφασιστικό βήμα, ένα συγκλονιστικό πολιτικό γεγονός για την Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη και την χώρα. Οι 212.000 Ελληνίδες και Έλληνες είναι συνιδρυτές στην μεγάλη Κεντροαριστερά. Έδωσαν εντολή ενότητας και αλλαγής. Δικαίωσαν την πρωτοβουλία μας. Έστειλαν μήνυμα αντίστασης στον κατήφορο και στον αυταρχισμό της Κυβέρνησης και αντίδρασης στην συντήρηση και τη λιτότητα. Η ώρα της ανατροπής του πολιτικού σκηνικού ήρθε. Βρισκόμαστε μπροστά σε μια μεγάλη ΑΛΛΑΓΗ, με πρωταγωνιστή τον ενιαίο φορέα της Κεντροαριστεράς, που φέρνει το πραγματικά ΝΕΟ στην πολιτική μας ζωή. Σπάμε τον κακέκτυπο δικομματισμό και ανοίγουμε νέους δρόμους για την χώρα. Ευχαριστώ όλους τους συνυποψήφιους μου για τον καλό αγώνα που δώσαμε και την συμβολή τους στην επιτυχία της προσπάθειας. Είμαι βέβαιη ότι θα είμαστε όλοι μαζί την επόμενη μέρα. Συγχαρητήρια στην Επιτροπή Αλιβιζάτου για το σημαντικό έργο της. Ευχαριστώ τους χιλιάδες εθελοντές που έδωσαν ζωή στην διαδικασία. Προχωράμε μαζί με αυτοπεποίθηση.

Νίκος Ανδρουλάκης : Σήμερα είναι μια ιστορική μέρα. Με την συγκλονιστική συμμετοχή του κόσμου αλλάζει ο πολιτικός χάρτης στην πατρίδα μας. Οι προοδευτικοί πολίτες πήραν τον νέο φορέα στα χέρια τους. Είναι ένα ηχηρό μήνυμα προς την ελληνική κοινωνία, το πολιτικό σύστημα και προς εμάς τους ίδιους. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους και τον καθέναν ξεχωριστά, μέσα από την καρδιά μου, που στάθηκαν ώρες στις ουρές για να δηλώσουν πως η Παράταξη είναι Εδώ. Ευχαριστώ και συγχαίρω τους συνυποψήφιους μου για τον ωραίο αγώνα και τους καλώ να συνεχίσουμε ενωμένοι την προσπάθεια και την επόμενη Κυριακή. Είμαστε εδώ μαζί, σε πείσμα όσων έλεγαν πως δεν θα τα καταφέρουμε. Τώρα χρειάζεται να ακούσουμε την πλειοψηφία των συμπολιτών μας για αλλαγή πορείας. Εμείς τώρα αρχίζουμε. Και ζητάμε ισχυρή εντολή ανανέωσης και αλλαγής γενιάς, για την επόμενη μέρα. Είμαι εδώ για να δώσουμε μαζί τη μάχη για την αναγέννηση της παράταξης αλλά και της χώρας. Σας θέλω όλους δίπλα μου.

Γιώργος Καμίνης: Σήμερα με τη μαζική συμμετοχή ξεκίνησε η μεγάλη μέρα για την παράταξη και τη χώρα. Θέλω να ευχαριστήσω τους περισσότερους από 200 χιλιάδες πολίτες που συμμετείχαν στις εκλογές. Τους εθελοντές όλων των υποψηφίων, την επιτροπή Αλιβιζάτου πρώτα απ’ όλα που οδήγησε άξια μια πρωτόγνωρη διαδικασία. Συγχαίρω όλους τους συνυποψήφιους για τον αγώνα που έδωσαν, ιδίως τη Φώφη Γεννηματά και τον Νίκο Ανδρουλάκη. Θα προχωρήσουμε με ενότητα και ελπίδα για όλα όσα μπορούμε να πετύχουμε μαζί. Ευχαριστώ τους προοδευτικούς πολίτες που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους σήμερα. Οι ιδέες μας, οι προτάσεις μας, οι άνθρωποι που μας εκπροσωπούν, θα είναι παρόντες. Ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, τους εκατοντάδες εθελοντές που μέσα σε λίγες εβδομάδες και σε δύσκολες συνθήκες, έδωσαν την ψυχή τους, για να δημιουργηθεί από το μηδέν μια νέα δυναμική. Όλοι μαζί θα χτίσουμε τη νέα μας παράταξη. Όλοι μαζί θα αλλάξουμε τη χώρα. Σας ευχαριστώ για όλα. Συνεχίζουμε.

Σταύρος Θεοδωράκης : Θέλω να συγχαρώ και δημοσίως την κυρία Γεννηματά για την επιτυχία της. Ελπίζω να αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου της προοδευτικής παράταξης. Θέλω να συγχαρώ επίσης τους άλλους συνυποψηφίους μου για τον αγώνα που έδωσαν. Η συμμετοχή 210.264 πολιτών είναι και δική τους επιτυχία. Συγχαρητήρια στον καθηγητή Αλιβιζάτο και τους συνεργάτες του καθώς και τους χιλιάδες εθελοντές σε όλη την Ελλάδα που συνέβαλαν στην επιτυχία της διαδικασίας. Ευχαριστώ τους πολίτες που με στήριξαν και σε αυτή τη μάχη. Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε, αλλά ο αγώνας για να αλλάξουμε τη χώρα συνεχίζεται.

Γιάννης Ραγκούσης : Αξίζουν συγχαρητήρια στη Φώφη Γεννηματά για τη νίκη της. Επίσης, στον Νίκο Ανδρουλάκη για τη δεύτερη θέση. Ευχαριστώ κάθε πολίτη ξεχωριστά που συμμετείχε στην ίδρυση της νέας προοδευτικής παράταξης. Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες που με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους καθώς και όλους τους εθελοντές που συνέβαλαν στη διεξαγωγή αυτής της όμορφης διαδικασίας. Ανεξαρτήτως του αρνητικού αποτελέσματος για εμένα προσωπικά, όπως είχα πει από την αρχή, θα υπηρετήσω την ενότητα με όλες μου τις δυνάμεις. «Τρικυμία» στο Ποτάμι μετά το αποτέλεσμα – Ποιοι ζητούν αυτόνομη πορεία και συνέδριο τώρα Αυτόνομη πορεία και συνέδριο τώρα ζητούν στελέχη του Ποταμιού λίγο μετά την ανακοίνωση του τελικού αποτελέσματος στον α’ γύρο των εκλογών για την ανάδειξη του αρχηγού στον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς. Συγκεκριμένα, με επιστολή τους 59 μέλη διαφωνούν με τη δήλωση του Σταύρου Θεοδωράκη ότι συνεχίζει τον αγώνα μέσω του νέου φορέα ζητώντας αυτόνομη πορεία του Ποταμιού και άμεση διεξαγωγή συνεδρίου.

Αυτή είναι η επιστολή: «Από το ξεκίνημα των διαδικασιών για τον Νέο Φορέα, πολλά μέλη και στελέχη του Ποταμιού εκφράσαμε την αντίρρησή μας, θεωρώντας το εγχείρημα μια θνησιγενή προσπάθεια ανακύκλωσης του παλιού πολιτικού συστήματος. Ο Σταύρος Θεοδωράκης με μια καθαρά προσωπική του απόφαση έθεσε υποψηφιότητα για αρχηγός του Νέου Φορέα. Δεν σταμάτησε σε αυτό, εντελώς αυθαίρετα και αντικαταστατικά, προδιέγραψε την αναστολή λειτουργίας του Ποταμιού και την απορρόφηση του από αυτό που μέχρι τώρα πολεμούσε. Το Ποτάμι δεν μπορεί να γίνει θυσία για τον εξαγνισμό του παλιού πολιτικού συστήματος. Την τύχη του πρέπει να αποφασίσουν όλα τα μέλη του, ανεξάρτητα από προσωπικές συμφωνίες που έγιναν πίσω από κλειστές πόρτες. Εμείς συνεχίζουμε, μένουμε πιστοί σε όσα μας έκαναν να συμμετέχουμε στο ταξίδι του Ποταμιού που ξεκίνησε τον Φλεβάρη του 2014, για την Ελλάδα της δημιουργίας, της αξιοκρατίας, των ίσων ευκαιριών. Ενάντια στο πελατειακό κράτος, την διαφθορά, τον κομματισμό. Για την επιστροφή του Ποταμιού στις ιδρυτικές αξίες και αρχές του, για την πολιτική και οργανωτική του αυτονομία. Για να γίνει το Ποτάμι ο σύγχρονος προοδευτικός φιλελεύθερος μεταρρυθμιστικός πόλος που έχει ανάγκη ο τόπος.

ΚΑΒΑΛΑ Συνολικά 2238 άτομα στο νομό Καβάλας ψήφισαν για την εκλογή ηγεσίας στον νέο φορέα της κεντροαριστεράς. Η ψηφοφορία διεξήχθη χωρίς προβλήματα στα οκτώ εκλογικά κέντρα που στήθηκαν σε ολόκληρο τον Νομό. Η Φώφη Γεννηματά έλαβε 895 ψήφους, ο Νίκος Ανδρουλάκης 602 και ο Γιώργος Καμίνης 425. Ακολουθούν οι Θεοδωράκης με 118, Μανιάτης 83, Ραγκούσης 44, Γάτσιος 43, Τζιώτης 5 και Πόντας 4.

ΡΟΔΟΠΗ Και στη Ροδόπη το δίδυμο Φ. Γεννηματά, Ν. Ανδρουλάκης ξεχώρισε με την πρώτη να κόβει άνετα το νήμα. Αναλυτικότερα, στην Κομοτηνή στις κάλπες προσήλθαν 864, καταμετρήθηκαν έγκυρα 855 ψηφοδέλτια (9 άκυρα-λευκά), έλαβον: Ανδρουλάκης Νίκος:300 Γάτσιος Κωνσταντίνος:15 Γεννηματά Φώφη: 309 Θεοδωράκης Σταύρος:49 Καμίνης Γιώργος:134 Μανιάτης Γιάννης:33 Πόντας Απόστολος:1 Ραγκούσης Γιάννης:10 Τζιώτης Δημήτρης:0

ΞΑΝΘΗ Την πρώτη θέση στο Νίκο Ανδρουλάκη, δίνουν όσοι ψήφισαν στην Ξάνθη για την ηγεσία του νέου φορέα της κεντροαριστεράς. Η προσέλευση ικανοποίησε τους επιτελείς του φορέα και ο Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ προηγείται με 675 ψήφους της Φώφης Γεννηματά, που ακολουθεί με 572. Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Γ. Καμίνης και στην τέταρτη ο Σ. Θεοδωράκης από τους κύριους διεκδικητές της ηγεσίας. Τα αποτελέσματα ανακοίνωσε επίσημα ο υπεύθυνος της εφορευτικής επιτροπής Β. Τσολακίδης.

Tα αποτελέσματα

Σύνολο ψηφισάντων  1.745      100,0 %

Νίκος Ανδρουλάκης  675     39,15 %

Φώφη Γεννηματά  572    33,18 %

Γιώργος Καμίνης  309   17,72 %

Σταύρος Θεοδωράκης  91    5,28 %

Γάτσιος Κωνσταντίνος  30   1,74 %

Μανιάτης Γιάννης  22   1,28 %

Ραγκούσης Γιάννης  16   0,93 %

Τζιώτης Δημήτρης  7   0,41 %

Πόντας Απόστολος  2    0,12 %

ΔΡΑΜΑ

Τελικά αποτελέσματα νομού Δραμας στις σημερινές εκλογές.

Φωφη Γεννηματα 661

Νικος Ανδρουλακης 553

Γιωργος Καμινης 273

Σταυρος Θεοδωρακης 92

Γιαννης Μανιατης 48

Γιαννης Ραγκουσης 37

Click to comment

Απάντηση

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Νέα Πρόεδρος του Δ.Σ των Κατασκηνώσεων της Νέας Περάμου η Μυρσίνη Χρυσαφούδη

Όπως ανάρτησε η κ.α Χρυσαφούδη :

“Αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα η απόφαση του Δημάρχου Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης να με ορίσει Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου των Κατασκηνώσεων της Ν. Περάμου.

Τον ευχαριστώ θερμά και δεσμεύομαι να φανώ αντάξια των απαιτήσεων. Αποτελεί μία ιδιαίτερα υπεύθυνη και απαιτητική θέση που αποσκοπεί στην κοινωνικοποίηση, τη ψυχαγωγία και τη δημιουργία ευχάριστου περιβάλλοντος για τα παιδιά, αλλά και τους ενήλικες κατασκηνωτές, κατά τη διάρκεια της κατασκηνωτικής περιόδου.

Βασική προϋπόθεση για την επίτευξη των προαναφερθέντων είναι η ύπαρξη των κατάλληλων υποδομών, που ο Δήμος μας διαθέτει. Κάθε χρόνο πραγματοποιούνται οι απαραίτητες ενέργειες για την ύπαρξη σύγχρονων και λειτουργικών υποδομών, καθώς και εξοπλισμού. Οι κατασκηνώσεις μας φιλοξενούν μικρούς και μεγάλους, παρέχοντας τους πλήρες πρόγραμμα ψυχαγωγίας με ειδικούς ψυχαγωγούς (αθλητισμός, μουσική, χειροτεχνία κ.α.). Επιπλέον, διαθέτουμε 2 ναυαγοσώστες και ιατρό για την ασφάλεια και περίθαλψη των κατασκηνωτών.

Επίσης, υπάρχει ειδική μέριμνα για τα άτομα ΑμεΑ, διαθέτοντας τις απαραίτητες υποδομές για την άρτια φιλοξενία και ψυχαγωγία τους. Αξίζει να αναφερθεί η ύπαρξη ειδικής ράμπας Sea Access, η οποία χρησιμοποιείται από άτομα με περιορισμένη κινητικότητα ΑμεΑ, ώστε να έχουν ασφαλή και αυτόνομη πρόσβαση στη θάλασσα. Τέλος, οι κατασκηνώσεις μας έχουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά, καθώς οι εκθέσεις των ελέγχων είναι άριστες! Ένα αποτέλεσμα των πολυετών προσπαθειών του Δήμου Παγγαίου, καθώς και του προηγούμενου προέδρου Τάσος Μεταξάς , οι οποίοι κατάφεραν να δημιουργήσουν μία από τις καλύτερες κατασκηνώσεις πανελλαδικά.

Με λίγα λόγια… καλή κατασκηνωτική περίοδο να έχουμε!”

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Χρήστος Σταϊκούρας: 34 σημαντικές παρεμβάσεις στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τα σημαντικά έργα υποδομής που υλοποιούνται στο σύνολο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης παρουσίασε, σήμερα, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, μαζί με τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χριστόδουλο Τοψίδη, σε Συνέντευξη Τύπου στην έδρα της Περιφέρειας στην Κομοτηνή.

Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών αναφέρθηκε,μεταξύ άλλων, σε μια σειρά σημαντικών παρεμβάσεων που αφορούν:

  • Στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου
  1. Το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.
  2. Τη Σιδηροδρομική Σύνδεση – «Sea – 2 – Sea».
  3. Την Οδική Σύνδεση με την Τουρκία.
  4. Την κατασκευή Ανατολικής Περιφερειακής Οδού Αλεξανδρούπολης.
  5. Τη μελέτη του Φράγματος Δερείου.
  6. Την κατασκευή της Λιμνοδεξαμενής Ξηροποτάμου στη Σαμοθράκη.
  7. Την αντικατάσταση και Υπογειοποίηση των Αρδευτικών Δικτύων ΤΟΕΒ Ερυθροποτάμου.
  8. Τη Μελέτη, Κατασκευή, Χρηματοδότηση και Τεχνική Διαχείριση Κτιρίων Στέγασης Υπηρεσιών 5 Αστυνομικών Διευθύνσεων, ανάμεσα στα οποία και αυτό της Αλεξανδρούπολης, μέσω ΣΔΙΤ.
  9. Τη Μελέτη Αντιμετώπισης Ακτομηχανικών Προβλημάτων στο Αλιευτικό Καταφύγιο και την ευρύτερη περιοχή Θέρμων, στη Σαμοθράκη.
  10. ΤηνΑποκατάσταση Προσήνεμου Μώλου και Προστασία Εισόδου Αλιευτικού Καταφυγίου Μάκρης,Δήμου Αλεξανδρούπολης.
  11. ΤονΚάθετο Άξονα της Εγνατίας Οδού «Αρδάνιο – Ορμένιο» / Παράκαμψη Προβατώνα.
  12. Την αναβάθμιση του Ελικοδρομίου Σαμοθράκης.
  13. Την αναβάθμιση του Κρατικού Αερολιμένα Αλεξανδρούπολης.
  • Στην Περιφερειακή Ενότητα Δράμας
  1. Τον Κάθετο Άξονα Δράμας – Αμφίπολης.
  2. Το Δημοτικό Σχολείο Κάτω Νευροκοπίου.
  3. Το Γενικό Κατάστημα Κράτησης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
  4. Τα σιδηροδρομικά έργα.
  • Στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης
  1. Τον διασυνοριακό Άξονα Ξάνθη – Εχίνος – Rudozem–Smolyan–Plovdiv
  2. Το Μουσουλμανικό Ιεροσπουδαστήριο Ξάνθης.
  3. Την ανέγερση (α) κτιρίου Μουσικού Γυμνασίου με Λυκειακές Τάξεις στο Δήμο Αβδήρων και (β) κτιρίου Εργαστηρίων Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Γενισέων Ξάνθης.
  4. Τον εξοπλισμό σχολικών μονάδων.
  5. Τις επεμβάσεις ενεργειακής αναβάθμισης και εξοικονόμησης ενέργειας του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης.
  • Στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας
  1. Τον κάθετο Άξονα Εγνατίας Οδού / Τμήμα «Δράμα – Καβάλα» / Υποτμήμα «Κρηνίδες – Σταυρός».
  2. Την κατασκευή του Φράγματος Μαρμαρά.
  3. Τηνολοκλήρωση των αρδευτικών δικτύων της Δυτικής Πεδιάδας του Νέστου.
  4. Τον Οργανισμό Λιμένος Καβάλας.
  5. Την κατασκευή της Νέας Σιδηροδρομικής Γραμμής στο Τμήμα Ν. Καρβάλη – Τοξότες.
  6. Την Αντιπλημμυρική Προστασία της Περιοχής Τεναγών Φιλίππων Ν. Καβάλας – Δράμας – Σερρών.
  7. Το Δικαστικό Μέγαρο Καβάλας.
  8. Το Ειρηνοδικείο και το Πταισματοδικείο Θάσου.
  • Στην Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης
  1. Την κατασκευή του Φράγματος Ιασίου.
  2. Την οριστική Μελέτη του Φράγματος Ιάσμου.
  3. ΤοΔικαστικό Μέγαρο Κομοτηνής.
  4. Την παραλλαγή της Χάραξης της Σιδηροδρομικής Γραμμής μεταξύ Ιάσμου – Πολύανθου (ΠΕ Ροδόπης) και Μέστης – Αλεξανδρούπολης (ΠΕ Έβρου).

Continue Reading

MEDIA

Εφημερίδα ΑΝΑΛΥΤΗΣ 27-05-2024

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
worker and red cross as logo
tractor in the background of the text
text about elections
food track
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en