ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός | Ήχησε το 112 στην Αττική – Ισχυρές καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι

Καιρός: Ήχησε το 112 στην Αττική – Προειδοποίηση για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα – Διακοπή κυκλοφορίας σε δρόμους της Αθήνας λόγω υπερχείλισης υδάτων.

Ήχησε το 112 στην Αττική στις 11:00 το πρωί προειδοποιώντας για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα με ισχυρές καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους.

«Προειδοποιητικό μήνυμα για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές καταιγίδες-θυελλώδεις άνεμοι) τις επόμενες ώρες στην περιοχή σας. Περιορίστε τις μετακινήσεις κατά τη διάρκεια των φαινομένων στις απολύτως απαραίτητες και ακολουθήστε τις οδηγίες των Αρχών»

Κακοκαιρία: Σε ποιες περιοχές θα μείνουν κλειστά τα σχολεία:

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα Πέμπτη 26 Ιανουαρίου, τα σχολεία στις Μυκήνες, το Ναύπλιο, τις Πρέσπες, την Ιθάκη, τη Κεφαλονιά και τη Ζάκυνθο

Σύμφωνα με απόφαση του δημάρχου Άργους – Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου σήμερα Πέμπτη 26/01 όλοι οι Δημοτικοί, Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τα ΚΔΑΠ θα παραμείνουν κλειστά, ενώ μέσα στο 24ωρο θα γίνει ανακοίνωση για την λειτουργία ή μη των σχολικών μονάδων την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου. Παράλληλα και στον δήμο Ναυπλιέων θα παραμείνουν σήμερα κλειστά όλα τα σχολεία προληπτικά.

Την ίδια στιγμή, στην Πρέσπες τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα ξεκινήσουν δύο ώρες αργότερα, στις 10:00 π.μ, ενώ ο παιδικός σταθμός θα λειτουργήσει κανονικά.

Νωρίτερα σύμφωνα με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Σταύρου Τραυλού ανακοινώθηκε ότι αύριο θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία σε Κεφαλονιά και Ιθάκη.

Η απόφαση ελήφθη λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που αναμένεται να «χτυπήσουν» τα δύο νησιά. Σύμφωνα με τον κ. Αντιπεριφερειάρχη «τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του νομού Κεφαλληνίας και Ιθάκης θα μείνουν κλειστά».

Με απόφαση του Δημάρχου Ζακύνθου κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία σε όλο το νησί, υπό τον φόβο καταστροφών στα κτίρια λόγω προβλημάτων.

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: newsbomb.gr

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version