Quantcast
Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Καβάλα | Κινητικότητα στα θέματα του εργοστασίου

Αρχικά η δικαστική απόφαση της 13ης Ιουλίου, στη συνέχεια η σημερινή Τριμερής συνάντηση στο Υπουργείο Εργασίας (το ραντεβού είναι στη 1 το μεσημέρι) φαίνεται να δημιουργούν στο θέμα της ΒΦΛ αφορμή για έναν νέο κύκλο διαλόγου.

Δεδομένης της αποτυχίας όλων των προηγούμενων, άπαντες είναι επιφυλακτικοί αν και παραδέχονται ότι συζητήσεις γίνονται ήδη. Συζητήσεις είναι γνωστό ότι γίνονται και για την πληρωμή αποζημιώσεων αφού δύο απολυμένοι (οι πρώτοι που δικαιώθηκαν δικαστικά) είναι πιθανό να συμφωνήσουν με την ΒΦΛ και να πληρωθούν ακόμη κι εντός της εβδομάδας! Η συγκεκριμένη διαπραγμάτευση φέρεται να μπήκε στην τελική της ευθεία. Από την έκβαση της θα φανούν οι προθέσεις της ΒΦΛ αφού περιμένουν να αποζημιωθούν ακόμη 58 απολυμένοι- δικαιωμένοι με δικαστικές αποφάσεις.

Το επόμενο ερώτημα αφορά την παρουσία της εταιρίας στη σημερινή Τριμερή. Φημολογείται ότι θα ανταποκριθεί στην πρόσκληση και θα είναι παρούσα στο Υπουργείο αν και άλλοι διαδίδουν το αντίθετο. Πάντως οι εκπρόσωποι των εργαζόμενων αναχώρησαν από χθες για την Αθήνα ενώ στο σημερινό ραντεβού θα είναι παρόντες και οι βουλευτές Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ.

Εντός του εργοστασίου υπάρχει η συνηθισμένη ησυχία με αλλαγές εργαζόμενων. Κάποιοι αποχωρούν και κάποιοι άλλοι προσλαμβάνονται ακόμη και τώρα.

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Με λαμπρότητα η Ανάσταση στις Σέρρες

Με τη δέουσα λαμπρότητα τελέσθηκε στον Μητροπολιτικό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στην πόλη των Σερρών η Ανάσταση χοροστατούντος του Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτας Θεολόγου.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Καβάλα | Δείτε ζωντανά την Αναστάσιμη Ακολουθία στην κεντρική πλατεία

Πλήθος κόσμου βρισκεται αυτην τη στιγμή στην κεντρική πλατεία της Καβάλας για την τελετή της Ανάστασης.

Η Πομπή από τον ναό του Αγίου Νικολάου κατευθύνθηκε στην πλατεία Ελευθερίας, όπου παραδοσιακά τελείται η Αναστάσιμη Ακολουθία, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως & Θάσου κ.κ. Στέφανος | Ηχηρό μήνυμα για τους άπιστους του Αγίου Φωτός

Δείτε το απόσπασμα απο την τηλεφωνική επικοινωνία στην 4ε του  Μητροπολίτη Φιλίππων Νεαπόλεως & Θάσου κ.κ. Στέφανου για την Αφή του Αγίου Φωτός.

Εκκλησιαστικός Ορθόδοξος Ιστότοπος theodromion.gr

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en