ΚΑΒΑΛΑ

Ιωσηφίδου | Γιατί κρατά ενεργή την σύμβαση με τον ιδιώτη ο Δήμαρχος στον χώρο “Ροδόπη”;

Σε δηλώσεις σχετικά με τον χώρο “Ροδόπη” στην Καβάλα προχώρησε το πρωί της Τετάρτης 16 Ιουνίου η δημοτική σύμβουλος με την παράταξη “Ανάσα για τον Δήμο” Αναστασία Ιωσηφίδου στο Radio ENA 90,5. 

Όπως τόνισε η ίδια ακόμα δυστυχώς βλέπουμε τον χώρο “Ροδόπη” σφραγισμένο ενώ κάλλιστα θα μπορούσε να είναι ανοιχτός και να μπορούν να διέρχονται οι πολίτες.

Διερωτήθηκε μάλιστα γιατί συμβαίνει αυτό ενώ το θέμα το έθεσε και στον ίδιο τον Δήμαρχο το βράδυ της Τρίτης για να λάβει την απάντηση μάλιστα ότι “Είναι ακόμα ενεργή (!) η σύμβαση με τον Ιδιώτη στον χώρο και περιμένουμε την τροπολογία έτσι ώστε να επανέλθει ο χώρος”.

Αυτό προκάλεσε πολλά ερωτήματα στην κ.α Ιωσηφίδου τονίζοντας ότι από την στιγμή που υπάρχει όλο αυτό το θέμα με το πάρκινγκ στο σημείο πως γίνεται ο Δήμος να κρατά ακόμα ενεργή την σύμβαση;

Και το πράγμα περιπλέκει ακόμα περισσότερο όταν για όλο αυτόν τον καιρό ενώ είναι ενεργή η σύμβαση ο Δήμος Καβάλας δεν λαμβάνει ΚΑΝΕΝΑ ενοίκιο την ίδια ώρα όμως που ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΤΑΙ!

“Μάλιστα είναι πραγματικά απορίας άξιο πως θα δικαιολογηθεί η συγκεκριμένη κατάσταση από πλευράς του Αντιδημάρχου Καβάλας Γιάννη Προμούσα” κατέληξε στις δηλώσεις της η κ.α Ιωσηφίδου.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version