ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Mariah Carey ετοιμάζει ένα θεματικό άλμπουμ

«Είναι κάτι που ο κόσμος μου ζητάει να κάνω εδώ και χρόνια», είπε η Mariah Carey.

Η Mariah Carey είναι «πραγματικά ενθουσιασμένη» για το θεματικό άλμπουμ που ετοιμάζει.

Σε εμφάνισή της στο podcast «Rolling Stone Music Now», η Mariah Carey αποκάλυψε ότι πέρασε πολύ χρόνο ηχογραφώντας κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid-19 στο προσωπικό στούντιό της «Butterfly Lounge» στην Ατλάντα και πρόκειται να κυκλοφορήσει αρκετά νέα projects στο εγγύς μέλλον.

«Πρόκειται για τρία ή τέσσερα διαφορετικά πράγματα», αποκάλυψε.

« Το ένα είναι ένα πρότζεκτ που έχω σχεδόν τελειώσει και στο οποίο έκανα κάποιες βελτιώσεις στα φωνητικά. Ένα από αυτά είναι νέα τραγούδια που θα μπορούσαν να είναι για μία σειρά ή θα μπορούσαν να είναι για ένα ντοκιμαντέρ. Και έπειτα, υπάρχει ένα θεματικό άλμπουμ», συνέχισε.

«Είναι κάτι που ο κόσμος μου ζητάει να κάνω εδώ και χρόνια, αλλά δεν έχει γίνει με την παραδοσιακή έννοια. Δεν έχει γίνει ακόμα, αλλά είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη γι’ αυτό. Δουλεύω σε αυτό το άλμπουμ με μερικούς πολύ εκλεκτικούς, νεότερους καλλιτέχνες, καθώς και με μερικούς θρυλικούς ανθρώπους», πρόσθεσε.

Σε άλλο σημείο της συζήτησης, σημείωσε ότι το θετικό της πανδημίας ήταν ότι μπόρεσε να ξεκουράσει τη φωνή της.

«Τα ταξίδια και η βραχνάδα και το ένα και το άλλο έκαναν ζημιά στη φωνή μου για ένα διάστημα. Αλλά το γεγονός ότι είχα αυτή τη στιγμή να την επαναφέρω σε ένα σημείο όπου ένιωθα πραγματικά καλά με αυτήν, ήταν ένα δώρο από μόνο του», είπε.

«Κανείς μας δεν ήταν ενθουσιασμένος που αντιμετωπίσαμε τον Covid, αλλά αυτό μου έδωσε την ευκαιρία να επιστρέψω στο στούντιο και να επικεντρωθώ αυστηρά στη μουσική», συνέχισε.

Σε μία άλλη συνέντευξη στο People, η Mariah Carey δήλωσε ότι ετοιμάζει ένα νέο μουσικό ντοκιμαντέρ.

«Στην πραγματικότητα, δουλεύω πάνω σε ένα ντοκιμαντέρ που ονομάζεται “Butterfly Lounge”. Ξεκίνησε με αφορμή την πανδημία. Μετακόμισα σε ένα μέρος για λίγο καιρό μόνο για να δουλέψω με το συγκρότημά μου και να δημιουργήσω μουσική και τα κινηματογραφήσαμε όλα», εξήγησε.

«Όλα αυτά ολοκληρώνονται ακριβώς την ίδια στιγμή. Απλά αντιπροσωπεύει την ελευθερία και τη χειραφέτηση με πολλούς τρόπους για εμένα», τόνισε.

Εν τω μεταξύ, η Mariah Carey επιβεβαίωσε επίσης στο podcast «Rolling Stone Music Now» τα σχέδιά της να επανακυκλοφορήσει το alt-rock άλμπουμ που ηχογράφησε κρυφά το 1995 και κυκλοφόρησε τελικά από το συγκρότημα Chick της συνεργάτιδάς της Clarissa Dane, καθώς η δισκογραφική εταιρεία της είχε επιφυλάξεις για το ύφος του δίσκου.

Πηγή: simpleradio.gr

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version