ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Mariah Carey γιορτάζει τα 25 χρόνια του «Butterfly» με μια επετειακή έκδοση

Η επετειακή έκδοση του «Butterfly» περιέχει οκτώ bonus tracks.

Η Mariah Carey γιορτάζει τη συμπλήρωση 25 ετών από την κυκλοφορία του εμβληματικού άλμπουμ της «Butterfly» του 1997 με μία επετειακή έκδοση.

Αυτή η διευρυμένη έκδοση περιλαμβάνει 8 bonus tracks, μεταξύ των οποίων νέα remixes, acapellas ερμηνείες και live tracks που δεν έχουν κυκλοφορήσει ποτέ πριν, καθώς και την επανεκτέλεση του τραγουδιού «The Roof» με τη συμμετοχή της Brandy.

Επίσης, τα μουσικά βίντεο για τα τραγούδια «Honey» και «The Roof» του «Butterfly» θα επανακυκλοφορήσουν σε 4K ποιότητα, μαζί με ένα ντοκιμαντέρ για τα γυρίσματα του κλασικού μουσικού βίντεο του «Honey», το οποίο θα δημοσιευθεί στο YouTube στις 19 Σεπτεμβρίου.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, θα δημοσιευθούν επιπλέον κλασικές ζωντανές εμφανίσεις της Mariah Carey από την εποχή του «Butterfly», ενώ αναμένονται ειδικές κυκλοφορίες βινυλίου και κασέτας, προϊόντων με θέμα το άλμπουμ και πολλά άλλα.

Επιπλέον, θα κυκλοφορήσει μία standard έκδοσης διπλού LP βινυλίου του «Butterfly» σε απόχρωση Champagne Wave και μιας deluxe έκδοσης τεσσάρων LP βινύλιου 180g σε απόχρωση Gold Nugget, η οποία περιλαμβάνει βιβλιαράκι με στίχους, φωτογραφίες και σπάνια remixes.

Τον Ιούνιο, η Mariah Carey εντάχθηκε στο Hall of Fame των Τραγουδοποιών και στην ομιλία της στην τελετή, είπε: «Πρέπει συνεχώς να υπενθυμίζω στους ανθρώπους ότι είμαι τραγουδοποιός».

Το έκτο άλμπουμ της, «Butterfly», είναι μία απόδειξη αυτής της διάκρισης που κέρδισε με κόπο. Από την άμεση επιτυχία του «Honey» μέχρι το ομότιτλο κομμάτι, οι μεγαλύτερες επιτυχίες του δίσκου γράφτηκαν από την ίδια τη Mariah Carey και τα τραγούδια που είναι πιο προσωπικά για εκείνη, πραγματικά λάμπουν στο άλμπουμ.

Η Mariah Carey βρήκε την ελευθερία της στο «Butterfly», καθώς ήταν το πρώτο της άλμπουμ στο τέλος ενός γάμου που την έλεγχε και μιας πολυτάραχης εργασιακής σχέσης. Μπόρεσε να ξαναπάρει τον έλεγχο της δικής της μουσικής κατεύθυνσης για να δημιουργήσει μία από τις πιο κλασικές δουλειές στην καριέρα της, γεμάτη συναισθηματικές μπαλάντες.

Ανοίξτε τα φτερά σας και ετοιμαστείτε να πετάξετε και να γιορτάσετε με την επετειακή έκδοση του «Butterfly».

Πηγή: simpleradio.gr

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version