ΚΑΒΑΛΑ

Η Ν. Καρβάλη ενωμένη και αποφασισμένη-Τα παιδιά οι «πρωταγωνιστές» του συλλαλητηρίου

Συνεδρίασαν το απόγευμα της Τετάρτης οι Σύλλογοι της Ν. Καρβάλης και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου, προκειμένου να μεθοδεύσουν τη συμμετοχή τους στο συλλαλητήριο κατά του LNGπου θα γίνει την Πέμπτη, 3 Ιουλίου 2014 στην πλατεία Ελευθερίας της Καβάλας. Κάτοικοι και φορείς της Ν. Καρβάλης είναι αποφασισμένοι να δώσουν δυναμικό «παρών» στο συλλαλητήριο, αλλά και να στείλουν μήνυμα στη ΔΕΠΑ και την κυβέρνηση ότι δεν εκχωρούν το μέλλον των παιδιών τους.  Δεν είναι τυχαίο ότι κεντρικός ομιλητής στο συλλαλητήριο θα είναι μαθητής του Γυμνασίου της Ν. Καρβάλης. Κατά την προχθεσινή σύσκεψη αποφασίστηκε η άφιξη των Καρβαλιωτών στην πόλη της Καβάλας να γίνει συντεταγμένα με λεωφορεία που θα ναυλώσουν. Ήδη ανταποκρίθηκε θετικά ο Σύλλογος Γονέων της Ν. Καρβάλης  στο αίτημα της Συντονιστικής Επιτροπής, παιδιά των σχολείων συνοδευόμενα από τους γονείς τους ή τα μέλη του συλλόγου, να διανείμουν το ψήφισμα της Οργανωτικής Επιτροπής χέρι- χέρι στους πολίτες που θα συγκεντρωθούν στην παραλία της Καβάλας για να απολαύσουν το υπερθέαμα του AirSeaShow.

Ενεργή συμμετοχή στην προετοιμασία του συλλαλητηρίου από το Σύλλογο Ανέργων

Παρά το γεγονός ότι τα μέλη του Συλλόγου Ανέργων και Επισφαλώς Εργαζομένων έχουν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα της ανεργίας και του παροπλισμού τους από την αγορά εργασίας, το αγωνιστικό τους φρόνημα καλά κρατεί. Μέλη του συλλόγου προσφέρθηκαν να διανείμουν το ψήφισμα και να συμβάλλουν με όποιον τρόπο μπορούν στην επιτυχή διοργάνωση του συλλαλητηρίου. Η ενεργός συμμετοχή των ανέργων συμπολιτών μας έχει πολύ μεγάλη  και συμβολική σημασία για τα μέλη της Συντονιστικής, αφού οι «υπέρμαχοι» της επένδυσης, επιχειρώντας να χρυσώσουν το χάπι και να κατευνάσουν τις αντιδράσεις της κοινωνίας, υπόσχονται θέσεις εργασίας.

ΥΠΕΥΝΘΥΜΙΣΗ

Από τις 08:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ στο Περίπτερο Ενημέρωσης Τουριστών της «Δημωφέλεια» λειτουργεί η γραμματεία της Συντονιστικής, ενώ συνεχίζεται η συγκέντρωση υπογραφών.

Τηλ. 2510620566

Email: syntonistikikatalng@gmail.com

Μη ξεχνάτε να ενημερώνεστε για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες της Συντονιστικής από την ιστοσελίδα www.oxilngkavala.gr

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version