ΚΑΒΑΛΑ

Η δήμαρχος ενημερώνει τους καταστηματάρχες για το έργο της πλατείας

Η πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Καβάλας Φωτεινή Κόγια περπάτησε χθες το μεσημέρι στην περιοχή της κεντρικής πλατείας μοιράζοντας προσκλήσεις σε όλα τα καταστήματα που σχετίζονται με όσα γίνονται στο κεντρικότερο σημείο της πόλης. Η πρόσκληση προέρχονταν από τη δήμαρχο Δήμητρα Τσανάκα, η οποία κάλεσε τους καταστηματάρχες που δραστηριοποιούνται πλησίον της κεντρικής πλατείας και ειδικότερα εκείνους των οποίων τα μαγαζιά έχουν πρόσοψη στην πλατεία, σε συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στις 2:00 αύριο το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου.

Σύμφωνα με την πρόσκληση, η συνάντηση θα έχει ενημερωτικό χαρακτήρα αναφορικά με τα έργα ανάπλασης της κεντρικής πλατείας. Σχετική ενημέρωση για την πρωτοβουλία της δημάρχου έλαβε και ο εμπορικός σύλλογος. Η κ. Τσανάκα θα παρουσιάσει τα σχέδια του δήμου για ένα συγκεκριμένο δημοτικό έργο και θα δημοπρατηθεί άμεσα.

Κοντολογίς, προτάσεις επί των παρεμβάσεων και αλλαγές δε δύναται να γίνουν, καθώς το έργο βρίσκεται σε μεγάλο βαθμό ωριμότητας. Μπορεί όμως να διεξαχθεί συζήτηση σχετικά με τις υπόλοιπες αλλαγές που μπορεί να γίνουν στην περιοχή της κεντρικής πλατείας. Μία συζήτηση που ίσως φτάσει και μέχρι το μεγάλο σχέδιο του δήμου, δηλαδή τον πανελλαδικό διαγωνισμό για μια κεντρική πλατεία η οποία θα έχει εντελώς διαφορετική όψη.

Δε θα είναι μόνη στη συνάντηση της Παρασκευής η δήμαρχος. Μαζί της θα βρίσκονται οι συνεργάτες της όπως η αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών Ευαγγελία Δρακονάκη, που για καιρό χειρίστηκε το συγκεκριμένο δημοτικό έργο.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version