ΔΡΑΜΑ

Η Ένωση Κυριών Δράμας παραβρέθηκε στην υποδοχή του πιστού αντίγραφου της Παναγίας Σουμελάς στη Νέα Μπάφρα

Η Ένωση Κυριών Δράμας πραγματοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου 13 Φεβρουαρίου 2016 προσκυνηματική εκδρομή στη Νέα Μπάφρα Σερρών, προκειμένου να συμμετάσχει στην υποδοχή του πιστού αντιγράφου της Παναγίας Σουμελάς στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεωςς του Σωτήρος.
Στην υποδοχή παραβρέθηκε ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου Νικήσιανης, ο Ιερός Κλήρος της ευρύτερης περιοχής, οι Τοπικοί Φορείς του Δήμου Αμφίπολης καθώς επίσης και πλήθος κόσμου.
Κατά την υποδοχή της Εικόνας έψαλε ο Βυζαντινός Χορός του Πρωτοψάλτη Λευτέρη Καλλινικίδη.
Το πιστό αντίγραφο της Εικόνας της Παναγίας Σουμελά από το Βέρμιο, θα παραμείνει για 40 μέρες στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος όπου θα ψαλούν οι παρακλητικοί κανόνες και μετά θα παραδοθεί στον Τοπικό Ποντιακό Πολιτιστικό Σύλλογο της Νέας Μπάφρας καθώς αποτελεί δωρεά του Ιδρύματος Παναγία Σουμελά προς τον Σύλλογο.
Ο ιερέας του Ιερού Ναού Αρχιμανδρίτης Θεόκτιστος Δικταπανίδης ευχαρίστησε θερμά την πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Κυριών για την παρουσία τους στην τελετή υποδοχής της Εικόνας. Από την πλευρά της η Πρόεδρος κ. Αλίκη Τσιαμούρα ανταποδίδοντας τις ευχαριστίες, συνεχάρη τον Ποντιακό Πολιτιστικό Σύλλογο Νέας Μπάφρας για την αξιόλογη προσφορά του στον τόπο, αλλά και για την ζεστή υποδοχή που προετοίμασε, μετά το πέρας της τελετής, στην αίθουσα του Συλλόγου, προσφέροντας πλούσια εδέσματα σε όλους τους παραβρισκόμενους.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΥΡΙΩΝ ΔΡΑΜΑΣ

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version