ΔΡΑΜΑ

Ευχαριστήριο του Δ.Σ. του Συλλόγου Θετικών Επιστημόνων Δράμας

Το Δ.Σ.  του Συλλόγου Θετικών Επιστημόνων  Δράμας μετά την πραγματοποίηση της εκδήλωσης  απονομής των βραβείων του γραπτού διαγωνισμού  στη μνήμη του

 Β. Ξανθόπουλου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Δήμο Δράμας για την οικονομική στήριξη της εκδήλωσης και των χρηματικών βραβείων  προς τους  διακριθέντες μαθητές.

Επίσης, ευχαριστούμε τον κ. Κωνσταντίνο Κόκκοτα καθηγητή του πανεπιστημίου του Tübingen που μας τίμησε με την παρουσία του πλαισιώνοντας με την ομιλία του την εκδήλωση.

Ευχαριστούμε επίσης, την εταιρεία Raycap που ενισχύει οικονομικά την εκπαιδευτική εκδρομή στο CERN των διακριθέντων μαθητών της Γ/Λυκείου.

Ευχαριστούμε την  ΕΛΜΕ Δράμας  που ενισχύει οικονομικά την  εκπαιδευτική εκδρομή των διακριθέντων μαθητών της Β/ Λυκείου.

Ευχαριστούμε τις Πανεπιστημιακές εκδόσεις Κρήτης  για την προσφορά των βιβλίων προς τους μαθητές που διακρίθηκαν.

Ευχαριστούμε τον κ. Δημοσθένη Τενεκετζή   καθηγητή του  Πανεπιστημίου του Michigan που προσφέρει χρηματικό βραβείο στο μαθητή που συγκεντρώνει την υψηλότερη βαθμολογία. 

Επίσης ευχαριστούμε το Μουσικό σχολείο Δράμας που πλαισίωσε την εκδήλωσή μας με το μουσικό σχήμα a cappella υπό τη διεύθυνση της κ. Αλεξάνδρας Παπαδοπούλου.

Τέλος να ευχαριστήσουμε τη Διεύθυνση Β/θμιας Εκπαίδευσης Δράμας, το σχολικό σύμβουλο κ. Μακράκη  Δημήτρη καθώς και το διευθυντή του 1ου ΓΕΛ Δράμας

 κ. Τσιμπουκέλη Αναστάσιο για τη στήριξη τους στη διεξαγωγή του γραπτού διαγωνισμού.

Ζητώντας συγνώμη , επειδή δεν αναφέρονται όλα τα ονόματα, ευχαριστούμε όσους συμμετείχαν στη προετοιμασία και διεξαγωγή του διαγωνισμού όπως και όσους παραβρέθηκαν για να τιμήσουν  τους μαθητές που διακρίθηκαν στο διαγωνισμό.  

Η Πρόεδρος

Κατσαρού Μαρία

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version