ΚΑΒΑΛΑ

Επίσκεψη Γιάννη Πασχαλίδη στις ορεινές περιοχές του Δήμου Νέστου

Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας & Θάσου Γιάννης Πασχαλίδης επισκέφθηκε σήμερα τις ορεινές περιοχές του Δήμου Νέστου, μεταξύ αυτών και τον Κεχρόκαμπο και την Λεκάνη, και συνομίλησε με τους πολίτες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο στα πλαίσια της πανδημίας, όσο και γενικότερα.

Ενδιαφερόμενος για τους πολίτες της Π.Ε. Καβάλας & Θάσου, όπου και αν αυτοί βρίσκονται, μαζί με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Κεχροκάμπου κ. Αλέξανδρο Μουστακίδη, ο Γιάννης Πασχαλίδης μετέβη στη Δημοτική Ενότητα Σταυρουπόλεως, όπου επισκέφθηκε το οικείο Κέντρο Υγείας. Η επίσκεψη αυτή έγινε, με δεδομένο ότι οι πολίτες που διαμένουν στις αναφερθείσες περιοχές εξυπηρετούνται και από το Κέντρο Υγείας Σταυρουπόλεως. Ο Γιάννης Πασχαλίδης κατέγραψε τα προβλήματα όσον αφορά τις υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης και θα τα μεταφέρει στους αρμόδιους του Υπουργείου Υγείας. 

Ο Βουλευτής συνάντησε, επίσης, τον Αντιδήμαρχο κ. Απόστολο Ελευθεριάδη, με τον οποίο είχε μια εποικοδομητική συζήτηση, καθώς επισκέφθηκε και το Αστυνομικό Τμήμα και τη Πυροσβεστική Υπηρεσία της Σταυρούπολης Ξάνθης, για τους λόγους που εξηγήθηκαν παραπάνω.

 

Με εκτίμηση,

Γιάννης Πασχαλίδης

Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version