Quantcast
Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Γ. Πασχαλίδης | Συνάντηση στον ΕΛΓΑ και επίσκεψη στη πληγείσα περιοχή των Eλευθερών

Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης επισκέφθηκε σήμερα με αντιπροσωπεία αγροτών το υποκατάστημα του ΕΛΓΑ Καβάλας. Συζήτησαν με την προϊσταμένη κ. Πούπου και την τμηματάρχη κ. Κατσικέρη τα σοβαρά προβλήματα που προκάλεσε η χαλαζόπτωση στα χωριά του Δήμου Νέστου και των Ελευθερών του Δήμου Παγγαίου.  

Ο Βουλευτής ζήτησε άμεσα έμπειρο προσωπικό γεωπόνων για να εκτιμηθούν οι ζημιές, μιας και ο Νομός Καβάλας δεν διαθέτει. Επίσης, ο Βουλευτής επισκέφθηκε την πληγείσα περιοχή των Ελευθερών όπου δημιουργήθηκαν πολλά προβλήματα στα αμπέλια και στις αχλαδιές.

Η υποστήριξη του αγροτικού κόσμου αποτελεί προτεραιότητα του Γιάννη Πασχαλίδη, ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό των στυλοβατών της Ελληνικής παραγωγής με καίριες παρεμβάσεις και ενέργειες.

 

 

Γιάννης Πασχαλίδης

Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας

Click to comment

Απάντηση

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Ξεκίνησαν οι έλεγχοι στους επαγγελματίες για τα POS

Ο έντονος προβληματισμός για την διασύνδεσή των μηχανημάτων POS με τις ταμειακές μηχανές συνεχίζονται και στα μέσα του Απρίλη με τους επαγγελματίες πλεόν να έχουν λιγότερο απο δύο εβομάδες για να ολοκληρώσουν την εν λόγω διαδικασία καθώς, η τελευταία προθεσμία εκπνέει στις 30 Απριλίου.

Μάλιστα οι έλεγχοι έχουν ήδη αρχίσει στους επαγγελματίες για το εάν έχει εφαρμοστεί ο νέος νόμος και μέχρι τώρα έχουν προκύψει τα εν λόγω αποτελέσματα :

Ενω αξίζει να σημειωθεί οτι στην Καβάλα, όσον αφορά τον κλάδο των επαγγελματιών ταξί το 90% εξ αυτών έχει όλοκληρώσει την εν λόγω διαδικασία και οι υπόλληποι θα την ολοκληρώσουν το συντομότερο δυνατό για να αποφευχθούν τα μεγάλα πρόστιμα.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Υποτονική η κίνηση στα εμπορικά καταστήματα της Δράμας

Υποτονική είναι τις τελευταίες εβδομάδες η καταναλωτική κίνηση στα εμπορικά καταστήματα της Δράμας, με τους επαγγελματίες να έχουν βάλει τα γιορτινά τους και να είναι αισιόδοξοι για την περιόδο του Πάσχα, όπου αναμένεται η καταναλωτική κίνηση να αυξηθεί.

Την ίδια ώρα, οι επαγγελματίες, μέχρι και τώρα δεν έχουν καταφέρει να ολοκληρώσουν την διαδικασία για την διασύνδεση των μηχανιμάτων POS με τις ταμειακές μηχανές ζητώντας βοήθεια και περισσότερο χρόνο απο την κυβέρνηση.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Εντονη ανησυχία προκαλεί η ραγδαία αύξηση των φαινομένων βίας στην Ελλάδα

Έντονη ανησυχία έχει προκαλέσει τους τελευταίους μήνες  η ραγδαία αύξηση των φαινομένων βίας κάθε μορφής σε όλη την χώρα, με τα φαινόμενα αυτά πλεόν εκτος απο το σπίτι και την οικογένεια να λαμβάνουν χώρο και στις σχολικές αίθουσες. Σύμφωνα με αρμόδιους φορείς οι οποίοι ενημερώνονται για τα θέματα αυτά και είναι σε επαφή με παιδιά, δηλώνουν στο ENA CHANNEL, πως η καλύτερη πρόσληψη είναι η ενημέρωση η οποία θα πρέπει να ξεκινήσει να γίνεται στα σχολεία τοσο για τους μαθητές όσο και για τους γονείς.

 

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en