ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενθαρρυντικά μηνύματα για την τουριστική κίνηση της Λήμνου

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο ραδιοφωνικός σταθμός FM 100 της Λήμνου, η αύξηση στον αριθμό των επιβατών που μεταφέρουν τα πλοία και τα αεροπλάνα που εξυπηρετούν το νησί της Λήμνου παρατηρείται τις τελευταίες ήμερες, με το Εξπρές Πήγασος να παρουσιάζει αύξηση 300% σε σχέση με τις αφίξεις κατά τους χειμερινούς μήνες και την Aegean Air να παρουσιάζει πληρότητα που αγγίζει το 80%, ανά άφιξη αεροσκάφους.

Η αύξηση των τουριστών – επισκεπτών στο νησί του Ηφαίστου, έγινε ιδιαίτερα αισθητή αυτές τις ημέρες, με αποκορύφωμα τη χθεσινή όπου τόσο στη Μύρινα, όσο και σε άλλες τουριστικές περιοχές της Λήμνου η κίνηση εντυπωσίασε τους μόνιμους κατοίκους αλλά και τους επιχειρηματίες.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν στον FM 100 εμπλεκόμενοι φορείς με τον τουρισμό, από τον Ιούλιο και μετά, αναμένεται ο αριθμός των τουριστών ιδιαίτερα από τη Βόρειο Ελλάδα να αγγίζει τα περσινά επίπεδα, όταν το Νήσος Ρόδος αποβίβαζε πάνω από 2.000 άτομα.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι ήδη σε ορισμένα δρομολόγια τους Εξπρές Πήγασος μέσα στον Ιούλιου, δεν υπάρχει διαθεσιμότητα για μεταφορά ΙΧ στα γκαράζ του πλοίου.

Πηγή : limnosfm100.gr

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version