ΚΑΒΑΛΑ

Ενημέρωση Γιάννη Πασχαλίδη για πληρωμή 3,5 εκ ως υπόλοιπα Εξισωτικής 2020

Κατόπιν σχετικής πληροφόρησης, ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας και Θάσου Γιάννης Πασχαλίδης θα ήθελε να ενημερώσει τον αγροτικό κόσμο ότι από σήμερα και τις επόμενες μέρες θα καταβάλλεται στους λογαριασμούς των δικαιούχων παραγωγών της Εξισωτικής Αποζημίωσης έτους 2020 το συνολικό ποσό των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ περίπου, που αφορά υπόλοιπα που εκκρεμούσαν από την τελευταία πληρωμή.

Ειδικότερα, καταβάλλονται 3 εκ. ευρώ για τους δικαιούχους του Υπομέτρου 13.1 «Χορήγηση Αντισταθμιστικής Ενίσχυσης σε Ορεινές Περιοχές», κάτι παραπάνω από 450.000 ευρώ για τους δικαιούχους του Υπομέτρου 13.2 «Χορήγηση Αντισταθμιστικής Ενίσχυσης σε περιοχές με φυσικούς περιορισμούς, εκτός των Ορεινών» και 50.000 ευρώ περίπου για τους δικαιούχους του Υπομέτρου 13.3 «Χορήγηση Αντισταθμιστικής Ενίσχυσης σε περιοχές με ειδικά μειονεκτήματα».

Επίσης, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες το χρονικό διάστημα από 21/6/2021 έως 26/6/2021 θα πραγματοποιηθούν οι πληρωμές του υπολοίπου της Βασικής Ενίσχυσης, καθώς και της Πράσινης Ενίσχυσης, όπως και το ποσό για τους Γεωργούς Νεαρής Ηλικίας για αγρότες και κτηνοτρόφους.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version