ΔΡΑΜΑ

Δράμα | Οι δράσεις της Ονειρούπολης την Παρασκευή

Με δελτίο τύπου η Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α. Δήμου Δράμας αναφέρει…

“Θέλετε να μάθετε την «Ονειρούπολη» καλύτερα απ’ όλους;
Να ανακαλύψετε όλα τα μυστικά της και να γίνετε οι Χριστουγεννιάτικοι εξερευνητές; Αν ναι ακολουθήστε τη μαγική διαδρομή που θα σας οδηγήσει στο Χωριό του Αη Βασίλη. Μόνο μην ξεχάσετε στο σπίτι το χαμόγελο σας και την καλή σας διάθεση.

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015
Δράση στα Λύκεια του Δήμου Δράμας. «Ενημερωτική εκστρατεία κατά του AIDS». Στο πλαίσιο της προληπτικής ιατρικής και της προάσπισης της υγείας, το Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας του Δήμου Δράμα, η Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α., και το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ υλοποιούν το πρόγραμμα δράσεων σε συνεργασία με το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ Θεσσαλονίκης.
9:00 – 12:00 Ελάτε να παίξουμε στην «Ονειρούπολη». Εμψύχωση και παιχνίδια από τον ανιματέρ «Ξωτικό» της ομάδας «Πολυθέαμα Κρόκο & Λίνο».
10:00-14:00 Κέντρο Νεότητας (Παλιό Δημαρχείο). Το Κέντρο Νεότητας «Γεώργιος Παρασίδης» του Τμήματος Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Πολιτισμού λειτουργεί τα εργαστήρια του για τους μικρούς φίλους της «Ονειρούπολης» και ετοιμάζει μαζί τους ξεχωριστές χριστουγεννιάτικες κατασκευές.
17:00 – 17:30 Κεντρική Σκηνή. Ο Πολιτιστικός & Μορφωτικός Σύλλογος Κουδουνίων Δράμας θα παρουσιάσει χορούς του Πόντου.
19:00 – 21:00 Κεντρική Σκηνή. Η Μουσική Εταιρεία Αλεξανδρούπολης «Ωδείο Φαέθων» υπό τη γενική διεύθυνση του καθηγητή κιθάρας, Ευάγγελου Καψάλη, μαγεύει με τραγούδια μοντέρνου ρεπερτορίου. Την εκδήλωση ξεκινά η πρωτοεμφανιζόμενη Sunny Ioannidou με την επιτυχία της «Selfie».
19:00 – 21:00 Δημοτικό Ωδείο Δράμας. Ο Σύλλογος Φίλων Δραμινών Μουσικής, ο «Αρίων» πραγματοποιεί την καλλιτεχνική εκδήλωση «Τραγουδήστε μαζί μας».

Ακολουθείστε στη σελίδα στο facebook https://www.facebook.com/OneiroupoliDramasOfficial/?fref=ts
για να απολαύσετε τις εκπλήξεις και τους διαγωνισμούς που σας περιμένουν…..”

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version