ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Δολιοφθορά στην Αντιπεριφέρεια Έβρου | Άγνωστοι έκλεψαν όλα τα κλειδιά των μηχανημάτων UNIMAC

Δολιοφθορά από αγνώστους στην Αντιπεριφέρεια Έβρου, αφού έκλεψαν χθες όλα τα κλειδιά των μηχανημάτων UNIMAC που είχε κάνει δωρεά ο ΤΑΡ, ακινοτοποιώντας τα με αυτό τον τρόπο, μια και δεν μπορούν οι χειριστές τους να τα κινήσουν.

Η κλοπή έγινε αντιληπτή από τους εργαζόμενους και πραγματοποιήθηκε στο μηχανοστάσιο που βρίσκονται όλα τα μηχανήματα της Αντιπεριφέρειας, απέναντι από το Πολυκοινωνικό του δήμου Αλεξανδρούπολης. Είναι άγνωστο γιατί ο δράστης ή οι δράστες έκλεψαν μόνο τα κλειδιά, τα κανονικά και τα εφεδρικά και δεν πήραν τα μηχανήματα. Ίσως επειδή φοβήθηκαν ότι θα γίνουν αντιληπτοί μετακινώντας τα στην πόλη.

Για την κλοπή ενημερώθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Πέτροβιτς αλλά και η αστυνομία, η οποία βρέθηκε στον χώρο προσπαθώντας να συγκεντρώσει κάποια στοιχεία που θα την οδηγήσει σε αυτούς που έκαναν την συγκεκριμένη δολιοφθορά. Μάλιστα ο κ.Πέτροβιτς ενημέρωσε και τον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο, αφού τα συγκεκριμένα μηχανήματα δόθηκαν από την εταιρεία του αγωγού φυσικού αερίου ΤΑΡ στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ, η οποία στη συνέχεια τα παραχώρησε στην Αντιπεριέφρεια Έβρου.

evros-news

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version