Quantcast
Connect with us

ΕΒΡΟΣ

Έβρος | Άγνωστοι έκλεψαν όλα τα κλειδιά των μηχανημάτων Unimac απο την Αντιπεριφέρεια (video)

Δολιοφθορά από αγνώστους στην Αντιπεριφέρεια Έβρου, αφού έκλεψαν χθες όλα τα κλειδιά των μηχανημάτων UNIMAC που είχε κάνει δωρεά ο ΤΑΡ, ακινοτοποιώντας τα με αυτό τον τρόπο, μια και δεν μπορούν οι χειριστές τους να τα κινήσουν.

Η κλοπή έγινε αντιληπτή από τους εργαζόμενους και πραγματοποιήθηκε στο μηχανοστάσιο που βρίσκονται όλα τα μηχανήματα της Αντιπεριφέρειας, απέναντι από το Πολυκοινωνικό του δήμου Αλεξανδρούπολης. Είναι άγνωστο γιατί ο δράστης ή οι δράστες έκλεψαν μόνο τα κλειδιά, τα κανονικά και τα εφεδρικά και δεν πήραν τα μηχανήματα. Ίσως επειδή φοβήθηκαν ότι θα γίνουν αντιληπτοί μετακινώντας τα στην πόλη.

Για την κλοπή ενημερώθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Πέτροβιτς αλλά και η αστυνομία, η οποία βρέθηκε στον χώρο προσπαθώντας να συγκεντρώσει κάποια στοιχεία που θα την οδηγήσει σε αυτούς που έκαναν την συγκεκριμένη δολιοφθορά. Μάλιστα ο κ.Πέτροβιτς ενημέρωσε και τον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο, αφού τα συγκεκριμένα μηχανήματα δόθηκαν από την εταιρεία του αγωγού φυσικού αερίου ΤΑΡ στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ, η οποία στη συνέχεια τα παραχώρησε στην Αντιπεριέφρεια Έβρου.

 

Click to comment

Απάντηση

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Ελευθέρια 2024 στο Δήμο Αλεξανδρούπολης

Με πληθώρα πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων ο Δήμος Αλεξανδρούπολης εορτάζει τα Ελευθέρια, τιμώντας της 104η επέτειο από την απελευθέρωση της πόλης και της ενσωμάτωσής της στον εθνικό κορμό.

Continue Reading

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Ελευθέρια 2024 | Η Αλεξανδρούπολη γιορτάζει τα 104 χρόνια από την απελευθέρωσή της

Η Αλεξανδρούπολη γιορτάζει σήμερα Τρίτη 14 Μαΐου 2024 τα 104 χρόνια από την απελευθέρωσή της, με τα «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2024», που περιλαμβάνουν πολλές εκδηλώσεις.

Παρουσία του Αρχειπισκόπου Κύπρου κ. Γεωργίου, που θα αναγορευθεί μάλιστα σε Επίτιμο Δημότη του δήμου Αλεξανδρούπολης, του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σταϊκούρα ως εκπροσώπου της Κυβέρνησης και του βουλευτή Έβρου Χρήστου Δερμεντζόπουλου ως εκπροσώπου της Βουλής, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης θα πραγματοποιήσει εορταστικές εκδηλώσεις για να τιμήσει την Επέτειο της 14ης Μαΐου. Φυσικά δεσπόζει η μεγάλη στρατιωτική, μαθητική αλλά και πολιτιστική παρέλαση, που θα πραγματοποιηθεί στην παραλιακή οδό Βασ. Αλεξάνδρου. Κατά την διάρκεια της, όπως και πέρυσι, αναμένεται να γίνουν πτήσεις ελληνικών μαχητικών αεροπλάνων πάνω από τον χώρο της παρέλασης.

Continue Reading

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Υψώθηκε η μεγαλύτερη ελληνική σημαία στην Αλεξανδρούπολη

Η γαλανόλευκη σημαία με επιφάνεια 600 τ.μ., κυματίζει στον χώρο δίπλα στο αρχαιολογικό μουσείο Αλεξανδρούπολης, ενώ για την έπαρσή της χρησιμοποιήθηκε ειδικός γερανός.

Η μεγαλύτερη ελληνική σημαία, με επιφάνεια 600 τ.μ., θα υψωθεί το πρωί της 14ης Μαΐου στην Αλεξανδρούπολη. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της Λέσχης Αλεξανδρουπολιτών στο πλαίσο του εορτασμού της απελευθέρωσης της πόλης. Η γαλανόλευκη θα κυματίζει στο χώρο δίπλα από το αρχαιολογικό μουσείο Αλεξανδρούπολης (έναντι ΕΟΤ) ενώ για την έπαρση της σημαίας θα χρησιμοποιηθεί ειδικός γερανός Η τεράστια σε μέγεθος γαλανόλευκη, διαστάσεων 21 Χ 28,5 μέτρα ιδιοκτησίας της Λέσχης Αλεξανδρουπολιτών.

Δείτε τα video όπως μεταδόθηκαν live από την έπαρση της σημαίας στην Αλεξανδρούπολη τον Μάϊο του 2018

e-evros.gr

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
white night text
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en