ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Διαπαραταξιακή επιτροπή για την δομή Ασημακοπούλου

Στο αποκορύφωμα των εξελίξεων αλλά φυσικά και στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν μετά την συνέντευξη του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νότη Μηταράκη στο ENA CHANNEL και στην εκπομπή ΑΝΑΛΥΤΗΣ σχετικά με την πρόταση που αναμένει το Υπουργείο για την μετεγκαταστάση της Δομής το Δημοτικό συμβούλιο Καβάλας τοποθετήθηκε και έδωσε την δική του απάντηση για την συγκεκριμένη συνέντευξη!

Η αντιπολίτευση ζητά από τον Δήμαρχο Καβάλας κ. Θεόδωρο Μουριάδη την δική του πρόταση αλλά και το τι έχει συζητηθεί με το Υπουργείο Μετανάστευσης σχετικά με ένα σχέδιο μετεγκατάστασης της δομής,τονίζοντας ότι σε ένα από τα μεγαλύτερα ζητήματα της τοπικής κοινωνίας της Καβάλας αλλά και ειδικότερα του Περιγιαλίου “δηλώνει” απροετοίμαστος.

Ωστόσο ο κ. Μουριάδης κάνει την δική του “τρίπλα” ανακοινώνοντας διαπαραταξιακή επιτροπή στο Δημοτικό Συμβούλιο όπου θα προταθούν τοποθεσίες για την μετεγκατάσταση της Δομής, θα μεταβιβαστούν στο αρμόδιο υπουργείο και αναλόγως θα υπάρξουν εξελίξεις.

«Ο ίδιος ο κ. Μηταράκης είχε πει ότι οι Δομές θα πρέπει να φύγουν από τους αστικούς ιστούς και μετά και από την τελευταία του δήλωση, εμείς θα κάνουμε την επιτροπή για να υποδείξουμε χώρους».

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version