ΔΡΑΜΑ

Δημοτικό Ωδείο Δράμας | Οι «Μαγικοί Επιστήμονες»

Οι «Μαγικοί Επιστήμονες», η πρωτότυπη, θεατρική παράσταση, ξεκίνησαν ήδη και μάλιστα με πολύ μεγάλη επιτυχία! Σήμερα άνοιξε η αυλαία της πιο ψυχαγωγικής και διασκεδαστικής παράστασης, στο Δημοτικό Ωδείο της Δράμας.

Εκατοντάδες μαθητές τόσο από τη Δράμα όσο και από τις γύρω περιοχές, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα θεατρικό έργο που σίγουρα θα τους μείνει αξέχαστο! Μάλιστα είναι ακόμη περισσότερα τα σχολεία που ήδη έχουν «κλείσει» για να το παρακολουθήσουν κάποια από τις επόμενες μέρες.

Οι παραστάσεις, 09:00 και 11:00, ξεκίνησαν και θα συνεχιστούν μέχρι και την Πέμπτη για τους μαθητές και τα σχολεία. Μοναδική παράσταση για το κοινό θα δοθεί την Πέμπτη 16 Μαρτίου, στις 20:00.

Πρόκειται για μια συνεργασία για φιλανθρωπικό σκοπό, της ομάδας δημιουργίας, DreamWorkers, του θεάτρου Σοφούλη και του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Δράμας.

Είναι πρωτοβουλία πρωτόγνωρη για την περιοχή. Η τέχνη συνάντησε την επιστήμη και το πιο πρωτότυπο, διαδραστικό, θεατρικό …πείραμα άνοιξε την αυλαία στο κοινό της περιοχής! Ο Βιτριόλης Βραχυκύκλωμας ή ΒουΒού μαζί με τον βοηθό του Φουσκάλιο Μπουρμπουλήθρα ή ΦουΜπου αποκαλύπτουν τα «εκρηκτικά μυστικά» τους μπροστά στους θεατές!

Τα κείμενα και όλο το επιστημονικό πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο με βάση τη διδακτέα ύλη της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Από το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δήμου Δράμας

Υπεύθυνη για κρατήσεις θέσεων: κ. Ειρήνη Κατηφόρη

Τηλέφωνα επικοινωνίας : 2521351435  &  6940 124 271

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version