ΚΑΒΑΛΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ – Δημοπρατήσεις διαφόρων έργων στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Καβάλας

Την Παρασκευή 4 Απριλίου 2014, στις 13.30, στο Δημαρχείο, θα συνεδριάσει η Οικονομική Επιτροπή Καβάλας, με τα εξής θέματα:

 

Εγγραφή εκτάκτων θεμάτων.

Β.
-7η Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Καβάλας οικονομικού έτους 2014 και ψήφιση πίστωσης.
-Έγκριση προτάσεων ανάληψης υποχρέωσης και ψήφιση πίστωσης προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2014.
-Έγκριση καταβολής αμοιβής σε Πιστοποιημένο Εκτιμητή του Υπουργείου Οικονομικών για εκτίμηση ακινήτων.
-Κατάρτιση όρων για την εκμίσθωση θέσης αναψυκτηρίου – WC κοινού και διαμόρφωσης πρασίνου στο ανοικτό Κολυμβητήριο Δήμου Καβάλας.
-Κατάρτιση όρων για την εκμίσθωση της δημοτικής έκτασης 870 τ.μ. στο Περιγιάλι Καβάλας (τέρμα Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού).
-Ανάδειξη προμηθευτή διαφόρων ειδών χρωμάτων, βερνικιών και συναφών ειδών.
-Έγκριση πρακτικού περί αξιολόγησης τεχνικών προσφορών στον 2ο Επαναληπτικό Διεθνή Διαγωνισμό για την ανάδειξη προμηθευτή εξοπλισμού παιδικών χαρών ΑΜΕΑ -για το ΔΑΚ Καλαμίτσας του Δήμου Καβάλας.
-Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και διενέργειας του διαγωνισμού για την προμήθεια τροφίμων για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου Καβάλας και των Ν.Π.Δ.Δ.   [Δημοτικό Ωδείο, Δημωφέλεια- Δημοτική Κοινωνική Αλληλεγγύη (Παιδικοί και λοιποί)].
-Έγκριση εκτέλεσης με απευθείας ανάθεση του έργου : «Κατασκευή χώρου W.C. και επιδιόρθωση βρυσών στο 4ο Δημοτικό Σχολείο», ψήφιση πίστωσης κ.λπ.
-Έγκριση της διακήρυξης και των όρων δημοπράτησης του έργου: «Μονώσεις κτιρίων ιδιοκτησίας Δήμου Καβάλας έτους 2014».
-Έγκριση της διακήρυξης και των όρων δημοπράτησης του έργου: «Διαρρύθμιση ανακαίνιση κτιρίου για την στέγαση του Νηπιαγωγείου Παληού».
-Έγκριση εκτέλεσης με απευθείας ανάθεση του έργου: «Διαμόρφωση χώρου για τη στέγαση Κοινωνικού Ιατρείου στη Δημοτική Αγορά», ψήφιση πίστωσης κ.λπ.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version